Jaajo Linnonmaan poikavauva kastettiin – kummiksi valikoitunut Aamulypsy-kollega julkaisi päivityksen, joka sai seuraajat hämmästymään - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaan poikavauva kastettiin – kummiksi valikoitunut Aamulypsy-kollega julkaisi päivityksen, joka sai seuraajat hämmästymään

Jaajo Linnonmaan poikavauvan ristiäisjuhlaa vietettiin lauantaina. Kummitädiksi valittu Anni Hautala vihjaisi Instagram-päivityksessään, että lapsen nimeksi annettiin Steve, mutta todellisen nimen sijaan tämä lienee sisäpiirin vitsi.

Jaajo Linnonmaan poikavauvan ristiäisjuhlaa vietettiin viikonloppuna. Kummitädiksi valittiin Anni Hautala.­

15.8. 17:12

Suomen suosituimpiin juontajiin lukeutuvan Jaajo Linnonmaan ja hänen Maija-puolisonsa perheonni täydentyi toukokuussa, kun he toivottivat tervetulleeksi poikavauvan. Lapsi on pariskunnan neljäs. Linnonmaan ja hänen lääkärinä työskentelevän vaimonsa kaksostyttäret syntyivät vuonna 2014 ja perhe täydentyi kolmannella tyttärellä kaksi vuotta myöhemmin.

Tänään juontajan perheen tuorein tulokas kastettiin. Iloinen perhetapahtuma paljastui Linnonmaan juontajakollegan Anni Hautalan kautta. Linnonmaan kanssa suosittua Aamulypsy-ohjelmaa radio Suomipopilla pitkään juontanut Hautala julkaisi nimittäin omalla Instagram-tilillään kuvan pienokaisen kastejuhlasta ja paljasti samalla, että hänestä tuli pojan kummitäti.

– Terveiset Steve Linnonmaan ristiäisistä! Mä sain suuren kunnian olla hänen kummitätinsä. En kestä. Kiitos siis Jaajo ja bebiksen mama, Hautala kirjoitti päivityksessään.

Myös Linnonmaa itse julkaisi kuvan ristiäistunnelmista hieman myöhemmin. Kuvassa Linnonmaa poseeraa Hautala kainalossaan ja kertoo, että nyt he ovat enemmänkin kuin pelkkiä työkavereita, kun Hautala valikoitu Linnonmaan ja hänen puolisonsa kuopuksen kummitädiksi.

– Kuten mainittua, niin ollaan Annin kanssa vähän enemmän, kuin vain työkaverit. Nyt juurissa vielä yksi punos enemmän, kun hän suositui ensimmäisen poikani kummiksi, Linnonmaa kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Sekä Hautala että Linnonmaa käyttivät päivityksissään aihetunnistetta #stevelinnonmaa. Hautala myös kirjoitti kuvatekstissään, että Linnonmaan poika olisi todella saanut nimekseen Steve. Tämä herätti hämmennystä Hautalan seuraajissa. Heistä monet ihmettelivät, oliko radiojuontaja oikeasti ristinyt poikansa Steve Linnonmaaksi.

– Tuliko pojasta oikeasti Steve? eräs ihmetteli.

– Steve Linnonmaa? kyseenalaisti toinen.

Monet myös riensivät kehumaan, että Steve Linnonmaa olisi mitä mainion nimi poikavauvalle.

– Mahtava nimi! hehkutti yksi Hautalan seuraajista.

– Wau, mikä nimi! komppasi toinen.

Linnonmaa ja hänen Maija-puolisonsa eivät ole aikaisemmin kertoneet julkisuudessa kolmen tyttärensä nimiä. Mitä todennäköisimmin pienokaista ei siis suinkaan ole kastettu Steveksi, vaan kyseessä on sisäpiirin vitsi, jota myös Aamulypsy-lähetyksissä usein kuullaan.

Muutama päivä sitten Linnonmaa myös julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi, ettei perheen tuoreimmalle tulokkaalle ole vielä keksitty nimeä lainkaan.

– Ollu huikee ja hektinen kesä, joten tää viikko oman ja tän sorsaperheen kanssa on kyllä parasta. Huomenna ekat muksut esikouluun ja lauantaina nuorimmalle pitäis keksiä nimi. (Oikeasti ei olla vielä keksitty), Linnonmaa kirjoitti muutaman päivän takaisessa Instagram-päivityksessään.

Jaajo Linnonmaa luotsaa radiossa suosittua Aamulypsy-ohjelmaa yhdessä Anni Hautalan ja Tuukka Ritokosken kanssa.­

Linnonmaa kertoi poikavauvan syntymästä suorassa radiolähetyksessä toukokuussa. Pääosin radio- ja televisiojuontajana tunnettu Linnonmaa on ollut vaitonainen perhe-elämästään julkisuudessa. Hän kertoi Anna-lehdelle 2016 juuri ennen kolmannen tyttärensä syntymää, että hän ja hänen vaimonsa ovat saaneet lapsiperheen kiireisen arjen toimimaan hyvin, vaikka heillä molemmilla on hyvin erilaiset työajat.

– Työnjako toimii, sillä radiotyöni loppuvat kymmeneltä, ja olemme sopineet vaimoni kanssa, että sen jälkeen minulla on tehokasta työaikaa 15.30 saakka. Siitä eteenpäin olen kotona lasten kanssa – ellei satu olemaan iltahommia, Linnonmaa sanoi Annalle.

– Olen toivottavasti lapsilleni rakastava isä, jonka syliin voi aina tulla. Voi kuulostaa hassulta, mutta minusta on viihdyttävää käydä lasten kanssa kaupassa. Meillä voi hurahtaa parikin tuntia, kun kokeilemme hassuja hattuja ja aurinkolaseja marketissa, tutkimme leluhyllyjä ja maistelemme ruokia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?