Näyttelijä Kiti Kokkosen rehellinen kuvapari osoittaa kiperän eron sosiaalisen median ja todellisuuden välillä – kirvoitti keskustelua välittömästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Kiti Kokkosen rehellinen kuvapari osoittaa kiperän eron sosiaalisen median ja todellisuuden välillä – kirvoitti keskustelua välittömästi

Kiti Kokkonen muistuttaa fanejaan siitä, että sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat eivät usein vastaa todellisuutta.

Kiti Kokkonen herätti keskustelua jakamallaan kuvaparilla

15.8.2020 15:47

Sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat eivät aina vastaa todellisuutta. Sen on pistänyt merkille myös suosikkinäyttelijä Kiti Kokkonen, joka otti Instagram-sivuillaan kantaa siihen, kuinka sosiaalisen median ja todellisuuden välinen ero on tärkeä hahmottaa.

Kokkonen jakoi seuraajilleen rehellisen kuvaparin, jossa toinen kuva on hänen itse ottamansa ja toinen jonkun muun ottama. Kokkonen pyrkii kuvilla havainnollistamaan, kuinka erilaiselta ihminen voi näyttää eri kuvissa.

– Selfie oikeasta kulmasta = illuusio, Kokkonen kirjoittaa vasemmassa kuvassa.

– Toisen ottama kuva = realismi, oikealla puolella kuvassa lukee.

Kokkosen rehellinen päivitys kirvoitti runsaasti kommentteja ja keskustelua näyttelijän faneilta.

– Jospa se onkin toisin päin! Illuusio on se toisen ottama kuva ja sinun ottama on totuus! Miksi se toisen ottama pitäisi olla todempi?

– Mikään kuva ei ole täysin totta, ei myöskään täysin valhetta...

– Mä nään kaks kaunista ja ihanaa naista! Keitä he ovat? näyttelijä Cristoffer Strandberg kirjoittaa.

Kokkonen on tunnettu rehellisistä, mutta myös hervottoman hauskoista sosiaalisen median päivityksistään. Instagramissa tähdellä on jopa 105 000 seuraajaa.

Kokkonen tunnetaan koko kansan rakastamasta Tanhupallo-hahmosta.

Kiti Kokkonen tunnetaan näyttelijänä, ääninäyttelijänä ja kirjailijana. Hänen viimeisin elokuvaroolinsa oli elokuvassa Se mieletön remppa (2020), ja hänet on myös nähty Keihäsmatkat -tv-sarjassa sekä Swingers -elokuvassa (2018).

Kokkonen oli vuonna 2018 mukana Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailussa, jonka hän voitti Tanhupallo-hahmollaan. Pian hänet nähdään Putous AllStars -kaudella

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?