Entinen Miss Helsinki ja Playboy-malli Jessica Ruokola sairastui koronaan – ”Ei mikään naurun asia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Miss Helsinki ja Playboy-malli Jessica Ruokola sairastui koronaan – ”Ei mikään naurun asia”

Jessica Ruokola kirjoittaa Instagramissaan olevansa hyvin sairas. Hänellä on todettu koronavirustartunta.

Vuonna 2016 Miss Helsingiksi kruunattu Jessica Ruokola kertoo Instagramissaan, että hänellä on todettu koronavirustartunta.­

14.8. 9:58

Entinen Miss Helsinki Jessica Ruokola kertoo Instagramissaan, että hänellä on todettu koronavirustartunta. Espanjassa nykyään asuva missikaunotar kirjoittaa olevansa hyvin sairas.

– Kaverit, ystävät, sukulaiset, minulla on todettu koronavirustartunta ja olen superkipeä. Olkaa varuillanne hyvät ihmiset, sillä tämä (korona) ei ole mikään naurun asia, Ruokola kirjoittaa Instagramissaan.

Jessica Ruokola tuli julkisuuteen Miss Helsinki -kisoista vuonna 2016, jolloin hänet kruunattiin voittajaksi. Ruokola kuitenkin luopui kruunustaan pian voiton jälkeen.

Nykyään tummahiuksinen kaunotar luo uraa mallina. Ruokola poseerasi Portugalin Playboy-lehden alastonkuvissa viime vuonna.

Vuoden 2016 Miss Helsinki koristi Portugalin Playboyn sivuja maaliskuussa ja sai kunnian olla myös kyseisen kuukauden playmate eli keskiaukeamatyttö. Ruokolan kuvat olivat valokuvaaja Bernand Coelhon käsialaa.

Kyseessä oli jo toinen kerta, kun Ruokola poseerasi Portugalin Playboylle. Ensimmäistä kertaa nainen nähtiin kyseisessä lehdessä vuonna 2016. Ruokolalla oli tuolloin yhteinen manageri niin ikään Portugalin Playboyssa poseeranneen Susanna Tannin kanssa ja näin myös Ruokola itse päätyi lehden sivuille.

– Mulla oli yhteinen manageri Susanna Tannin kanssa ja tällä managerilla oli yhteys Portugalin Playboyhin. Managerimme oli lehden entisen päätoimittajan Marco António Reisin ystävä, Ruokola kertoi Ilta-Sanomille kesällä 2019.

– Ensimmäisten kuvien jälkeen lehden pääkuvaaja ihastui kuviini niin kovasti, että minut pyydettiin uudelleen Portugalin lehteen. Se oli elämäni paras päätös. Playboy on minulle niin kuin nenä päähän. Koska se on tosi iso julkaisu, mä oon ihan hemmetin ylpeä siitä. Ja olisi hienoa päästä vielä tästä eteenpäin, Ruokola haaveili tuolloin.

Miss Helsinki -kisoista ja Portugalin Playboyn sivuilta tuttu Jessica Ruokola asuu nykyään Espanjassa.­

Viime vuonna Ruokola kihlautui espanjalaisrakkaansa Max Marcialesin kanssa. Ruokola tapasi miehen ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten sitten Raumanmeren juhannus -festivaaleilla, mutta oli tuolloin varattu. Kesällä 2018 kohtasi miehen uudelleen tämän kotikaupungissa Barcelonassa ja pari rakastui.

– Juhannuksena lähdin Barcelonaan ystäväni kanssa ex tempore -reissulle ja tapasimme siellä. Siitä asti olemme pitäneet yhtä. Elämä on hassua, hän iloitsi IS:n haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?