Jackass-tähti teippasi itsensä mainostauluun pelkät vaipat jalassaan – miehen irrottamiseen tarvittiin 21 palomiestä ja poliisia - Viihde - Ilta-Sanomat

Jackass-tähti teippasi itsensä mainostauluun pelkät vaipat jalassaan – miehen irrottamiseen tarvittiin 21 palomiestä ja poliisia

Steve-O otti roudarinteippiä ja kiipesi mainostauluun. Mikä voisi mennä vikaan?

14.8. 9:11

Torstaina Hollywoodin asukkaita kohtasi outo näky. Jackass-kohellusryhmän jäsen Steve-O roikkui mainostaulussa, jonne hän oli teipannut itsensä. Eihän siinä kauan mennyt, kun tarvittiin jo Los Angelesin palokuntaa ja poliisia, kertoo USA Today.

Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, 46, julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän on rullannut itsensä ”jesarilla” kiinni mainostauluun. Kädet hän jätti vapaiksi, jotta somettaminen onnistuisi.

– Olen nyt kiinni, hän iloitsi.

– Haluan huomauttaa, että minut on kiinnitetty ammattilaisten voimin ja täysin turvallisesti. En putoa, vaikka mikä olisi. En halua, että kaupunkimme varoja tuhlataan yhtään tähän tempaukseen liittyen. Olen aivan tyytyväinen riipuskellessani täällä ja haluan koko maailman tietävän tästä projektista, jota varten työskentelin todella kovasti.

Mainostaulua ei vahingoitettu, mutta kaupungin piikkiin menivät ne 21 palolaitoksen ja poliisin virkamiestä, jotka tarvittiin irrottamaan teippitempun tehnyt Steve-O.

Kun “nässy” oli kieritelty pois Steve-O:n ympäriltä, virkavalta joutui toteamaan, että mies oli pukeutunut pelkkään vaippaan.

Polisin edustaja Mike Chan kertoi lehdelle, että Steve-O oli vuokrannut mainostaulun asianmukaisesti, joten miestä ei voi siltä osin asettaa minkäänlaiseen syytteeseen.

– En tiedä, onko tässä rikottu lakia, Steve-O itsekin totesi Instagramin Stories-osiossa.

– Minähän maksoi tästä, hän alleviivasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?