Cristiano Ronaldo hempeili tuliterällä luksusjahdillaan Georgina-kihlattunsa kanssa – 35-vuotiaan hurja kunto sai fanit villiintymään - Viihde - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo hempeili tuliterällä luksusjahdillaan Georgina-kihlattunsa kanssa – 35-vuotiaan hurja kunto sai fanit villiintymään

Portugalilainen Juventus-tähti Cristiano Ronaldo kirmasi kesälaitumille.

Cristiano Ronaldo lomailee tyylilleen uskollisesti luksusjahdilla.­

13.8. 19:39

Yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloilijoista, portugalilainen Cristiano Ronaldo, 35, on jakanut sadoille miljoonille seuraajilleen tunnelmia lomapäiviltään.

Kesälaitumille kirmannut Juventus-tähti lomailee parhaillaan hulppealla luksusjahdillaan läheistensä seurassa.

Tuoreessa Instagram-julkaisussa Ronaldo hempeilee veneensä kannella kihlattunsa Georgina Rodríguesin kanssa.

– Olen niin onnellinen saadessani jakaa nämä kauniit hetket kanssasi, Ronaldo kirjoittaa kuvansa saatesanoiksi.

Kyseinen huvijahti on Ronaldon varsin tuore hankinta. The Sunin mukaan viime kesänä ostetulla Azimut Grande -jahdilla olisi hintaa yli viisi miljoonaa euroa.

Ronaldon omaisuuden on kerrottu ylittäneen jo miljardi euroa, joten tuliterä huvivene ei juuri hänen kukkaroaan kevennä.

Ennen oman veneen hankkimista Ronaldo oli lomaillut toistuvasti Africa-huvijahdilla, jonka omistaa suomalainen liikemies Toni Fingerroos.

Tummansinisissä uimahousuissa lomaileva jalkapallotähti jakoi seuraajiensa iloksi kuvan myös hurjasta kunnostaan. Kuvassa Ronaldon lihakset pullistelevat, eikä miehessä näytä olevan grammaakaan ylimääräistä rasvaa.

Yli 12 miljoonaa tykkäystä saanut kuva sai fanit villiintymään täysin.

– Onko tuo elävä mies vai kone? eräs kommentoi.

– Okei, voit hengittää jo.

– Ronaldo ei ole pelkästään maailman paras pelaaja, vaan myös maailman parhaimman näköinen pelaaja.

Pariskunta sai perheenlisäystä marraskuussa 2017. Ronaldolle ja Rodríguezille syntyi tyttö, joka sai nimekseen Alana Martina.

Tämän lisäksi Ronaldolla on 10-vuotias poika Cristiano Ronaldo Jr. ja vuonna 2017 syntyneet kaksoset, Eva Maria ja Mateo. Rodríguez ei ole kaksosten äiti.

Ronaldo on pystynyt muuttamaan Instagram-suosionsa rahaksi. Hiljattain arvioitiin, että hän on tienannut somejulkaisuillaan huimat 45 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?