Janina Fry jakoi ensimmäisen kuvan TTK-treenien kulisseista – törmäsi edelliskausilta tuttuun viheliäiseen ongelmaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Janina Fry jakoi ensimmäisen kuvan TTK-treenien kulisseista – törmäsi edelliskausilta tuttuun viheliäiseen ongelmaan

Suunnittelija Janina Fryn tanssitaival ei alkanut ongelmitta.

Janina Fryn tähtiopettajana toimii tanssija Anssi Heikkilä.

13.8.2020 17:13

Yksi syksyn odotetuimmista tv-sarjoista Tanssii tähtien kanssa palaa ruutuihin syyskuussa 14 jakson voimin. Ohjelmassa kaksitoista julkisuudesta tuttua suomalaista ottavat mittaa toisistaan tanssin merkeissä tähtiopettajiensa johdolla.

Tällä kaudella tanssitaitojaan esittelevät muun muassa Duudson-tähti Jukka Hildén, sometähti Miisa Rotola-Pukkila, suunnittelija Janina Fry ja monia muita suomalaisten tuntemia tähtiä.

Tanssitähdet ovat tällä viikolla käynnistäneet harjoitukset yhdessä pariensa kanssa. Janina Fry jakoi seuraajilleen ensimmäisiä tunnelmia harjoitusten kulisseista julkaisemalla kuvan, jossa hän poseeraa tanssisalissa parinsa Anssi Heikkilän kanssa.

Fry törmäsi harjoitusten alkumetreillä jo aiemmilta kausilta tuttuun ongelmaan: hänen jalkansa ovat ottaneet ikävästi hiertymää korkeista tanssikoroista.

– Anssi Heikkilä on yhtä hymyä. Meikäläisellä #compeedfeet, mutta se ei menoa haittaa, Fry kirjoittaa.

– Nyt on treenikengät haettu ja huomenna treenaan compeedit ja sukat kengissä.

Compeedit ovat rakkolaastareita, joihin moni tanssikenkiin totutteleva tähti on joutunut turvautumaan aiemmilla kausilla.

Janina on ollut julkisuudessa yli 25 vuotta.

Ilta-Sanomien lukijat valitsivat Fryn ehdottomaksi suosikikseen tanssikisassa.

Fry ei osannut vastata kysymykseen siitä, kuka mahtaa olla hänen pahin kilpailijansa.

– En osaa sanoa, kuka voisi olla pahin kilpailija, mutta parini Anssi toteaa, että Niklas Hagman, Fry kommentoi IS:lle aiemmin.

Lukijoiden suosikiksi nousi suunnittelija Janina Fry, jonka tanssiparina toimii Anssi Heikkilä.

Janina Fry on kulkenut pitkän matkan nykyiseen elämäntilanteeseensa. Hän oli vain 20-vuotias osallistuessaan Suomen Neito -kilpailuun 1993. Miss Maailma -kisoissa porvoolaiskaunotar sijoittui kuudenneksi.

Tummapiirteisestä ja kurvikkaasta Janinasta tuli nopeasti yksi Suomen kuvatuimpia malleja ja kuumimpia julkkisnimiä. Sittemmin hän on luonut uraa juontajana ja suunnittelijana.

Fry pyrki myös eduskuntaan viime vuoden eduskuntavaaleissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?