Ozzy Osbournen ”salattu” tytär on pysytellyt visusti poissa julkisuudesta vuosikausia – kertoo nyt miksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Ozzy Osbournen ”salattu” tytär on pysytellyt visusti poissa julkisuudesta vuosikausia – kertoo nyt miksi

Aimée Osbourne ei suostunut esiintymään perheensä tosi-tv-sarjassa, joka teki Osbourneista tunnetun ympäri maailmaa.

­

10.8. 22:21

Black Sabbath -legenda Ozzy Osbournen, hänen managerivaimonsa Sharon Osbournen ja heidän lastensa Kellyn ja Jackin elämää seurattiin MTV:n huippusuositussa Osbournes -tosi-tv-sarjassa vuosina 2002–2005.

Tosi-tv-ohjelma teki Ozzysta perheineen tutun myös niille tv-katsojille, jotka eivät olleet perehtyneet miehen musiikkiin.

Ozzy Osbourne on katunut tv-ohjelman tekemistä ja kokee sen olevan osasyy lastensa Kellyn ja Jackin päihdeongelmiin. Sarjan aikana Ozzy alkoi juoda uudestaan, Sharon sairastui syöpään ja Kelly ajautui reseptilääkekoukkuun.

Myös Jack kävi pohjalla. Hän käytti erilaisia huumeita ja yritti jopa riistää itseltään hengen lääkkeillä.

Ozzy Osbourne ei ole muistellut perheen tosi-tv-aikoja lämmöllä. Hänen mielestään ohjelmalla oli tuhoisat vaikutukset etenkin Kellyn ja Jackin elämään.­

Tv-katsojille tuli yllätyksenä, että Ozzylla ja Sharonilla on kolmaskin lapsi, tytär Aimée, joka pysytteli visusti poissa kameroiden edestä tv-sarjan kuvausten aikana. Aiméen kasvot blurrattiin aina kun hän vilahti tv-sarjassa.

Tuolloin amerikkalaismedioissa ihmeteltiin miksi Osbournet ”salailevat” vanhinta lastaan. Ozzy ja Sharon ovat todenneet, ettei tytär halunnut osallistua tv-ohjelman kuvauksiin ja he kunnioittivat sitä päätöstä.

Aimée, Sharon, Ozzy, Kelly ja Jack kuvattuna vuonna 2002.­

Nyt 36-vuotias Aimée Osbourne avautuu kuuluisasta perheestään newyorkilaisen Q1043-radiokanavan haastattelussa. Musiikin ja näyttelemisen parissa uraa luonut Aimée toteaa halunneensa pysytellä poissa julkisuudesta, sillä pelkäsi ihmisten luulevan, että hän yrittää hyötyä perheensä julkisuudesta päästäkseen eteenpäin omalla urallaan.

– Olin kasvanut melko tunnetun isän lapsena. Arvostin yksityisyyttäni, Aimée kuvailee radiohaastattelussa.

– Halusin kehittyä ja kasvaa ihmisenä, enkä tulla muistetuksi teininä.

Hän toteaa haastattelussa tv-sarjan tuoneen perheelleen paljon myös hyviä asioita, mutta hänelle ajatus tosi-tv:ssä esiintymisestä tuntui vieraalta.

– Se ei ollut asia, jota olisin voinut edes harkita. Outoa kyllä, olin mielestäni silloin paljon aikuismaisempi kuin nykyään, hän nauraa.

Aimée kuvailee viihtyneensä nuorempana omissa oloissaan ja saattaneen lukittautua tuntikausiksi huoneeseensa kuuntelemaan musiikkia.

– Istuin huoneessani discopalloineni ja kuuntelin suosikkibändejäni omassa maailmassani.

Sharon ja Aimée kuvattuna tammikuussa 2020.­

Sharon Osbourne on muistellut haastatteluissa, kuinka kova paikka hänelle oli, kun Aimée muutti 16-vuotiaana pois kotoa, jottei joutuisi tv-sarjaan.

– Vanhin tyttäreni Aimée lähti kotoa 16-vuotiaana, koska ei voinut asua talossa, jossa kuvasimme. Se teki hänet hulluksi. Hän inhosi ajatusta siitä, että kasvaisi aikuiseksi kameroiden edessä. Niinpä hän lähti kotoa ja kadun sitä joka päivä, Sharon Osbourne suri The Talk -keskusteluohjelmassa 2018.

– Hän oli onnellinen, mutta minun sydämeni särkyi.

Sharon kuvattuna tyttärensä Aiméen kanssa vuonna 2011. Sharon on sanonut katuvansa ikuisesti sitä, että tytär joutui muuttamaan 16-vuotiaana pois kotoa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?