Katso videolta, kuinka tukalaan tilanteeseen Paula Koivuniemi joutui, kun hänen autonsa oli pudota mereen – ohikulkija kertoo tilanteesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso videolta, kuinka tukalaan tilanteeseen Paula Koivuniemi joutui, kun hänen autonsa oli pudota mereen – ohikulkija kertoo tilanteesta

Ohikulkijan mukaan Paula Koivuniemi kiirehti takapenkin kautta pysäyttämään autoa.

9.8. 19:50

Paula Koivuniemi joutui täpärään tilanteeseen torstaina, kun hänen autonsa oli pudota mereen Helsingin Kaivopuistossa. Helsingin Sanomat uutisoi aiemmin, että kuljettaja oli ajanut Café Caruselin laiturilla olleen auton rantakiveyksen yli niin, että auton keula ja etupyörät roikkuivat veden päällä.

Helsingin pelastuslaitokselta kerrottiin myös Ilta-Sanomille, että pelastuslaitoksella on ollut Kaivopuistossa tehtävä.

– Ilmeisesti kuljettajalla oli ollut koira kyydissä. Koira oli häirinnyt kuljettajaa niin, että auto oli päässyt lipsahtamaan liikkeelle, Helsingin pelastuslaitoksen paloesimies Niko Vainio kertoi aiemmin HS:lle.

IS:n saamien tietojen mukaan autoa kuljetti laulaja Paula Koivuniemi. Ilta-Sanomien tavoittama ohikulkija oli paikalla tilanteessa ja soitti hätäkeskukseen. Kun ohikulkija osui paikalle, hän näki, että Koivuniemi yritti nopeasti kivuta auton takapenkin kautta ratin taakse pysäyttämään autoa.

– Näin, että hän oli puoliksi auton ulkopuolella ja yritti takapenkin kautta päästä liikkuvan auton etupenkille pysäyttämään autoa. Onneksi hän ehti ajoissa, ettei auto pudonnut veteen.

Ohikulkijan mukaan koira oli takapenkillä tilanteen aikana. Hänelle jäi epäselväksi, mikä auton liikkumiseen johti.

– Voisiko olla, että vaihde oli vapaalla ja käsijarru ei ollut päällä. Koira kuitenkin ilmeisesti aiheutti koko tilanteen, kun hän joutui hetkeksi säheltämään koiran kanssa, mies kertoo.

Näin täpärään tilanteeseen Paula Koivuniemi joutui.­

Miehen mukaan Koivuniemi ei vaikuttanut säikähtäneeltä, päin vastoin.

– Hän enemmänkin naureskeli tilanteelle, ohikulkija kertoo.

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan sekä auton kuljettaja että koira selvisivät onnettomuudesta ilman vahinkoja. Autoon tuli pieniä peltivaurioita, mutta pelastuslaitos onnistui vetämään sen takaisin laiturille.

73-vuotias Koivuniemi on viime vuosina ollut runsaasti esillä tv:ssä, muun muassa Voice of Finlandin tähtivalmentajana ja Vain Elämää -sarjan kolmannella tuotantokaudella vuonna 2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?