Simon Cowell kiidätettiin sairaalaan – mursi selkänsä sähköpyörällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Simon Cowell kiidätettiin sairaalaan – mursi selkänsä sähköpyörällä

Brittituottaja ja tv-tähti Simon Cowell, 60, joutui sairaalaan pyöräonnettomuuden seurauksena. Vammat vaativat leikkaushoitoa.

Kuusikymppinen Simon Cowell on tullut tunnetuksi kykyjenetsintäohjelmien kärkkäänä tuomarina.­

9.8. 11:17

Viihdemoguli Simon Cowell, 60, on joutunut sairaalaan, kertovat Daily Mail ja People. Muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomarina ja tuottajana tunnettu Cowell joutui sairaalahoitoon lauantaina kaaduttuaan pyörällä.

Cowellin tiedottaja kertoi People-lehdelle, että kyse ei ollut aivan pienestä haaverista. Cowellin selkä nimittäin murtui, ja mies joutuu leikkaukseen viikonlopun aikana.

– Hän mursi selkänsä ja menee leikkaukseen illalla, tiedottaja vahvisti lehdelle.

Onnettomuus sattui, kun Cowell oli ollut Malibussa testaamassa uutta sähköpyöräänsä.

– Hän testasi uutta sähköpyörää omalla pihallaan perheensä kanssa. Hän kaatui, jonka jälkeen hänet kiidätettiin heti sairaalaan, tiedottaja kuvaili tapahtumia.

– Hän voi tällä hetkellä hyvin ja saa parasta mahdollista hoitoa, tiedottaja vakuutti lehdelle.

Cowell perheineen elokuussa 2018.­

Cowellin tiedetään viettäneen koronapandemian vuoksi paljon aikaa kotona perheensä kanssa. Cowellilla on 6-vuotias lapsi Eric puolisonsa Lauren Silvermanin kanssa. Lisäksi Silvermanilla on 14-vuotias poika Adam edellisestä suhteesta.

– Olemme ehdottomasti viettäneet paljon enemmän aikaa perheen kesken. Katsomme elokuvia, pelaamme, luemme kirjoja, sarjakuvia, ihan kaikkea, Cowell kertoi muutama kuukausi sitten.

Ahkerana liikuntaintoilijana tunnettu Cowell on hurahtanut uuden elämäntapansa myötä erityisesti pyöräilyyn.

– Minä pyöräilen, uin ja punnerran. En ole luistanut dieetistäni. Olen elämäni kunnossa, Cowell hehkutti keväällä.

Cowellin hoikistunut olemus ei ole jäänyt huomaamatta.­

Cowell, 60, teki viime vuonna suuren elämänmuutoksen, joka näkyy myös tv-tähden vartalossa. Viime syksynä tv-katsojat kohahtivat, kun roimasti hoikistunut Cowell ilmestyi tv-ruutuihin.

Huhut mahdollisesta lihavuusleikkauksesta lähtivät kiertämään välittömästi, mutta Cowell kiisti väitteet. Hän sanoi karistaneensa kiloja yksinkertaisilla muutoksilla. Erityisen suuri merkitys Cowellin mukaan on ollut sillä, että hän luopui kokonaan punaisesta lihasta.

Yhteensä mies karisti huikeat 27 kiloa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?