Henna Kalinainen julkaisi paljonpuhuvan ennen ja jälkeen - kuvaparin – näin paljon hänen ulkonäkönsä muuttui tv-ohjelman kuvauksissa

Henna Kalinaisen elämäntaparemontti ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Julkkiskaunotar Henna Kalinainen sanoo olevansa kuin uudestisyntynyt.

8.8.2020 19:35

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen palaa tv-ruutuihin pitkän tauon jälkeen MTV3-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa lääkäri Pippa Laukka laittaa julkisuudesta tuttujen henkilöiden elämäntavat remonttiin.

Esikoistaan odottava Kalinainen julkaisi Instagramissaan kuvaparin, joka osoittaa, kuinka paljon elämäntaparemontti on vaikuttanut häneen. Kalinainen kirjoittaa Instagramissa, ettei olisi kuvausten alkaessa ikimaailmassa uskonut, kuinka paljon ohjelma tulisi muuttamaan hänen elämäänsä.

– Tässä minä ohjelman alussa ja seuraavassa kuvassa ohjelman pressitilaisuudessa 5.8.2020. Ikinä en olisi uskonut, että seisoisin tuossa puun juurella poseeraamassa niin onnellisena ja hyvinvoivana. Ihmeiden aika ei ole ohi, Kalinainen kirjoittaa.

Julkkiskaunottarelle on sadellut Instagramissa onnitteluja tulevasta perheenlisäyksestä ja muodonmuutoksesta. Kommenteissa ylistetään, kuinka hyvinvoivalta ja onnelliselta Kalinainen nykyään vaikuttaa.

– Näytät ihan hurjan upealta! Suorastaan säteilet hyvää oloa! somessa ihastellaan.

– Mielettömän työn oot tehnyt.

Henna Kalinainen on tuttu lukuisista tosi-tv-ohjelmista, kuten Big Brotherista, Viidakon tähtösistä ja Maatilan prinsessasta.

Kalinainen kertoi IS:lle aiemmin tällä viikolla, että hänen elintapansa olivat kuvausten alussa retuperällä: hän söi epäterveellisesti, käytti runsaasti alkoholia ja liikkui hädin tuskin ollenkaan.

– Elämänhallintani lipsui pahasti. Saatoin herätä kahdelta päivällä ja mennä ensimmäisenä terassille. Sitten kahdeksalta illalla söin kebabin ja menin nukkumaan kahdelta yöllä. Tai sitten menin kahdeksalta aamulla töihin, söin yhden aterian ja suuntasin illalla klubille. Minulla ei ollut minkäänlaista päivärytmiä, Kalinainen kertoi.

Henna Kalinainen aloitti elämäntaparemonttinsa Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Karut elämäntavat näkyivät myös painossa ja vaaka näytti sataa kiloa. Kalinainen kertoi IS:lle kokeilleensa monia erilaisia laihdutuskuureja, mutta tuloksetta. Pippa Laukan opastuksella hän kuitenkin sai muutettua niin ruokavalionsa kuin liikuntatottumuksensa.

– En usko, että olisin onnistunut ilman Pippaa. Hän kannusti minua rakastamaan itseäni ja tekemään parempia valintoja. Olen hänelle ikuisesti kiitollinen. Tunnen olevani kuin uudestisyntynyt, Kalinainen iloitsi.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla 3.9. alkaen klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?