Laulaja Antti Railio meni naimisiin! Julkaisi herkän yhteiskuvan viimeisillään raskaana olevan Siiri-rakkaansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Antti Railio meni naimisiin! Julkaisi herkän yhteiskuvan viimeisillään raskaana olevan Siiri-rakkaansa kanssa

Laulaja Antti Railio ja hänen puolisonsa Siiri vihittiin tänään lauantaina.

­

8.8. 17:25

The Voice of Finland -laulukilpailun voittanut Antti Railio ja hänen puolisonsa Siiri sanoivat tänään lauantaina ”tahdon”. Railio kertoo iloisen uutisen Instagramissaan, jossa tuore aviopari poseeraa kauniissa hääkuvassa järven rannalla.

– Tämä oli suuri päivä! Saanko esitellä! Herra ja Rouva Railio. Olipa jännä päivä! Vaikka hääjuhlat siirtyi koronan takia! Emme halunneet luopua päivästä! 8.8.2020, Railio kirjoittaa Instagramissaan.

Parilla on syytä hymyyn, sillä he odottavat myös ensimmäistä yhteistä lastaan. Railio kertoi perheenlisäyksestä sosiaalisessa mediassa maaliskuussa.

Antti Railiolla on aiemmasta suhteestaan kaksi lasta ja Siirillä neljä, joten tänä vuonna syntyvä pienokainen on uusperheen seitsemäs. Perhe asuu omakotitalossa Seinäjoella. Pariskunta kertoi IS:lle yhteiselostaan viime marraskuussa.

– Olemme Siirin kanssa tosi samanlaisia. Okei, Siiri on hieman ärhäkämpi ja minä puolestani sellainen suurpiirteisempi taiteilijasielu, mutta esimerkiksi arvomaailmamme on yhteneväinen. Myös lapsemme tulevat hienosti toimeen keskenään, Railio kertoi IS:lle tuolloin.

– Nämä puolisentoista vuotta ovat olleet mahtavaa aikaa. Olen todella löytänyt sen oikean, aidon sielunkumppanini. Näin tapahduttua kaikki masennusoireeni katosivat lopullisesti kuin yhdestä iskusta. Nyt katseeni voi sanoa lepäävän korostetusti Siirin kauniilla kasvoilla, ei enää tyhjyydessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?