Au pairit -sarjasta tuttu Matleena teki huiman elämäntaparemontin – esittelee yli 30 kilon painonpudotusta alusasukuvissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Au pairit -sarjasta tuttu Matleena teki huiman elämäntaparemontin – esittelee yli 30 kilon painonpudotusta alusasukuvissa

Au pairit -sarjasta tuttu Matleena on käynyt läpi huikean elämäntapamuutoksen.

Matleena Pulkkinen on tullut monelle tutuksi suositusta Au pairit -tv-sarjasta.­

5.8. 11:35

Matleena Pulkkinen, 21, tuli monelle tutuksi Ylen suositusta Au pairit Miamissa -ohjelmasta. Ohjelman loputtua Pulkkinen on käynyt läpi mittavan elämäntaparemontin.

Nyt Pulkkinen on jakanut kuvia upeista tuloksistaan Instagram-sivullaan. Huimissa ennen ja jälkeen -kuvissa Pulkkinen poseeraa mustissa alusvaatteissa.

Ennen ja jälkeen kuvat löytyvät selaamalla Instagram-julkaisun kuvia. Voit selata kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvatekstissä Pulkkinen kertoo aloittaneensa elämäntaparemonttinsa jo viime vuoden maaliskuussa.

– Mun matka sai alkunsa maaliskuussa 2019, kun päätin lopettaa tupakoinnin kertaheitolla. Toinen asia johti toiseen, ja kesän aikana aloinkin tietoisesti tekemään pieniä muutoksia myös ruokavalioon ja pyrin valitsemaan aina hieman paremmin, Pulkkinen kirjoittaa julkaisussa.

– Tietysti yhä kului roskaruokaa jatkuvalla syötöllä, mutta lisukkeena sentään oli ranskalaisten sijaan salaattia.

Elokuussa Pulkkinen päätti ottaa painonpudotuksen tosissaan päästäkseen eroon ylipainon tuomista terveysongelmista. Pulkkisen mukaan ruokavalion muutos sujui hyvin, mutta kuntoilu aiheutti enemmän päänvaivaa.

– Joudun asettumaan hyvin vahvasti omalle epämukavuusalueelleni. En niinkään ruokavalion johdosta, sillä kaikki uusi ruoka maistui hyvin, mutta treenaaminen vaati välillä paljon asennetta, sillä mä olin todella huonossa kunnossa, Pulkkinen kertoo.

– Mä en ole ikinä ollut elämässäni millään tapaa urheilullinen, liikkatunneilla tehtiin hommat vaan pakosta, eikä urheilua tullut harrastettua ollenkaan vapaaehtoisesti.

Vähitellen Pulkkinen oppi nauttimaan kuntoilusta, ja kertoo nyt löytäneensä liikunnan ilon.

– Tämä on ihan mieletön tunne ja olen niin iloinen, että vihdoin osaan nauttia terveellisemmästäkin ruoasta ja urheilusta, siitä peikosta, mikä oli mulle niin vastenmielinen kaikki nämä vuodet.

Pulkkinen toteaa voivansa nyt paremmin kuin koskaan, niin fyysisesti kuin henkisesti.

Matleena Pulkkinen osallistui vuonna 2018 kolmen muun nuoren naisen rinnalla Ylen suosittuun Au pairit Miamissa -ohjelmaan. Matleena muistetaan muun muassa siitä, että hän sai lähtöpassit ensimmäisestä isäntäperheestään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?