TMZ: Kim Kardashian ja Kanye West yrittävät pelastaa kärsivän avioliittonsa perhelomalla – tähtiparin välejä kuvaillaan jäisiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Kim Kardashian ja Kanye West yrittävät pelastaa kärsivän avioliittonsa perhelomalla – tähtiparin välejä kuvaillaan jäisiksi

Lähteiden mukaan tähtipari suhahti yksityiselle perhelomalle, jonka tarkoituksena on pelastaa kärsinyt liitto.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin liitto on kokenut kovia.­

4.8. 22:25

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 39, ja räppäri Kanye Westin, 43, suhde on kokenut kovia viime aikoina.

Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava ja Yhdysvaltain presidentin virasta haaveileva West on kertonut julkisuuteen perheensä yksityisasioita, mikä on lehtitietojen mukaan ajanut superparin liiton kriisiin.

Räppäri muun muassa paljasti ensimmäisessä vaalitilaisuudessaan harkinneensa vaimonsa Kimin kanssa parin ensimmäisen lapsen North Westin abortointia.

Lisäksi West twiittasi vaimostaan ja tämän äidistä Kris Jenneristä kyseenalaiseen sävyyn vain päivä huolta herättäneen vaalikampanjatilaisuutensa jälkeen.

Räppäri on sittemmin pyytänyt vaimoltaan julkisesti anteeksi Twitterissä.

– Haluaisin pyytää anteeksi vaimoltani Kimiltä yksityisten asioiden julkisuuteen tuomisesta. Haluan sanoa Kimille, että tiedän satuttaneeni sinua. Ole kiltti ja anna anteeksi. Kiitos, että tuet minua aina, West kirjoitti anteeksipyynnössään.

Kanye West esiintyi itkuisena ensimmäisessä vaalitilaisuudessaan.­

Nyt Kardashian ja West yrittävän pelastaa liittonsa spontaanilla matkalla, kertoo TMZ. Perheen läheiset lähteet väittävät parin hypänneen suihkukoneeseen ja matkanneen yksityiselle perhelomalle.

TMZ:n lähteiden mukaan reissu on viimeinen yritys pelastaa parin kovia kokenut avioliitto. Lähteet väittävät parin keskustelleen matkasta Kardashianin vieraillessa Westin luona Wyomingissa viime viikonloppuna.

Muun muassa Daily Mail, People ja TMZ uutisoivat tunteellisesta kohtaamisesta, jonka aikana Kardashian nähtiin kyynelehtivän autossa räppäriaviomiehensä vierellä.

TMZ:n mukaan Kardashianin ja Westin välit ovat olleet viime aikoina jäiset, eivätkä he ole viettäneet aikaa yhdessä kuukausiin. West viihtyy perheen omistamalla farmilla Wyomingissa, kun taas Kardashian huolehtii parin pienistä lapsista.

West ja Kardashian ovat olleet naimisissa vuodesta 2014. Heillä on neljä yhteistä lasta: Psalm, 1, Chicago, 2, Saint, 4, sekä North, 6.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?