YouTube-tähti Jake Paul järjesti kaikkien aikojen ”koronabileet” kartanossaan ja joutui myrskyn silmään – kertoo nyt, miksi viis veisaa rajoituksista - Viihde - Ilta-Sanomat

YouTube-tähti Jake Paul järjesti kaikkien aikojen ”koronabileet” kartanossaan ja joutui myrskyn silmään – kertoo nyt, miksi viis veisaa rajoituksista

Miljoonien tuntema sometähti Jake Paul suututti seuraajansa ja kotikaupunkinsa pormestarin järjestämällä suuret kotibileet keskellä pandemiaa.

Jake Paul joutui vastaamaan pormestarille järjestämistään kotibileistä.­

4.8. 21:25

Koronaviruspandemia jyllää Yhdysvalloissa rajumpana kuin koskaan, mutta se ei ole hillinnyt miljoonien seuraaman tubetähden Jake Paulia railakasta elämäntyyliä.

23-vuotias Paul suututti seuraajansa toden teolla heinäkuun puolivälissä, kun hän järjesti ystävilleen suuret bileet kotikartanollaan Calabasasissa Los Angelesissa.

Nyt tubetähti on jakanut Insiderin haastattelussa ajatuksiaan siitä, aikooko hän jatkaa suurten juhlien isännöintiä pandemian keskellä.

– En tiedä, mitä ajatella asiasta, jos rehellisiä ollaan. En usko, että kukaan todellisuudessa tietää. Kellään ei ole antaa vastauksia, johtajamme ovat pettäneet meidät ja kukaan ei tiedä, mitä tehdä, Jake Paul sanoi haastattelussa.

– Mutta henkilökohtaisesti en ole se henkilö, joka istuu paikoillaan eikä elä elämäänsä, hän lisäsi.

Paulin kohujuhliin oli kokoontunut kymmeniä sosiaalisen median vaikuttajia YouTubesta ja TikTokista eikä juhlakansa liiemmin välittänyt turvaväleistä tai hengityssuojainten käytöstä. Juhlissa kuvattiin musiikkiakin tekevän Paulin tuoreen Fresh Outta London -singlen musiikkivideo.

Videot ja kuvat bileistä levisivät nopeasti sosiaaliseen mediaan ja kohu oli valmis.

Yksi juhlien äänekkäistä kriitikoista oli Calabasasin kaupungin pormestari Alicia Weintraub, joka kertoi raivostuneensa juhlien vuoksi.

Weintraub kertoi Insiderin haastattelussa keskustelleensa juhlien jälkeen Paulin edustajan kanssa. Hän varoitti, että poliisi hajottaisi tubetähden seuraavat juhlat ja Paul saisi sakot.

Jake Paul nousi suuren yleisön tietoisuuteen alun perin Vine-videopalvelusta.­

Jake Paul on YouTube-tähti ja hänen omaisuutensa lasketaan miljoonissa. Talouslehti Forbesin mukaan mies tienasi yksistään viime vuonna 21,5 miljoonaa taalaa. Jake Paulin veli Logan Paul on myös yksi maailman suosituimmista tubettajista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?