Mikael Forssell muisteli ensitreffejään Metti-vaimonsa kanssa – kun tarjoilija tajusi kuka ravintolaan saapui, parin ilta sai varsin erikoisen käänteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Forssell muisteli ensitreffejään Metti-vaimonsa kanssa – kun tarjoilija tajusi kuka ravintolaan saapui, parin ilta sai varsin erikoisen käänteen

Mikael ja Metti Forssell viettivät hiljattain kahdeksatta vuosipäiväänsä, joka intoutti ex-jalkapalloilijan muistelemaan pariskunnan ensitreffejä.

Mikael ja Metti Forssell menivät naimisiin vuonna 2014.

4.8.2020 17:25

Jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen puolisonsa, bloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä Metti Forssell viettivät hiljattain kahdeksatta vuosipäiväänsä. Nykyään naimisissa oleva pariskunta vietti merkkipäiväänsä Helsingissä sijaitsevassa hotelli Kämpissä illallisen merkeissä.

Viikonloppuna Mikael julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan onnellisesta pariskunnasta. Samaisessa päivityksessä ex-jalkapalloilija intoutui muistelemaan pariskunnan ensimmäisiä treffejä, jotka saivat aikaan varsin erikoisen käänteen. Mikael kertoo pariskunnan suunnanneen kyseisenä iltana italialaiseen ravintolaan, jonka henkilökunnasta löytyi vannoutuneita jalkapallofaneja.

– Tasan 8 vuotta sitten meidän ensimmäisillä treffeillä: koko ravintolan jalkapalloa rakastava henkilökunta tuli illallisen jälkeen onnittelemaan ja halaamaan Mettiä koska oli saanut minut omakseen. Enpä olisi itse voinut asiaa paremmin ilmaista, Mikael vitsaili ja toivotti vaimolleen hyvää vuosipäivää.

Myös Metti Forssell jakoi kuvan pariskunnan illanvietosta omalla Instagram-tilillään. Kuvassa Metti poseeraa valkoiseen mekkoon sonnustautuneena ja bloggaajan illalliseleganssi poikikin lukuisia ihastelevia kommentteja hänen seuraajiltaan.

– Upea vuosipäivän illallinen eilen rakkaani kanssa, Metti hehkutti kuvatekstissään.

Mikael ja Metti Forssell tapasivat toisensa vuonna 2012 ja avioituivat elokuussa 2014. Heidän esikoisensa, 6-vuotias Lilia oli syntynyt muutamaa kuukautta aiemmin. Kuopus Lucas syntyi parin häiden vuosipäivänä vuonna 2016. Hiljattain Forssellien perhe muutti Helsingin Ullanlinnasta sijaitsevasta miljoonakodistaan ydinkeskustaan.

Forssellit avasivat lapsiperhearkeaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tammikuussa 2018. Tuolloin Mikael kertoi juontaja Maria Veitolalle, että ihastui vaaleaan Mettiin ensisilmäyksellä.

Mikael ja Metti Forssell tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa ravintola Kappelin terassilla Helsingin keskustassa. Ulkona ystäviensä kanssa ollut Mikael sanoo nähneensä terassilla maailman kauneimman naisen, Metin.

– Sanoin kavereille, jotka jäi suustaan kiinni keskenään, sanoin, että tuolla on mun vaimo, että nyt täytyy mennä. Tajusin, että se on fiksu, hymyilevä ja sitten kaunis. Se oli mulle selkeä, Mikael kertoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?