Toisenlaiset teiniäidit -sarjan Miisan, 23, onnellinen odotus saa dramaattisen käänteen, kun lapsen isä löytää toisen naisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Toisenlaiset teiniäidit -sarjan Miisan, 23, onnellinen odotus saa dramaattisen käänteen, kun lapsen isä löytää toisen naisen

Toisenlaiset teiniäidit -sarjan päätösjaksossa tavataan toista lastaan odottava Miisa, joka saa tietää miehensä toisesta naisesta vain kuukausi raskaustestin jälkeen.

4.8.2020 11:11

Toisenlaiset teiniäidit -sarjan viimeisessä jaksossa seurataan 23-vuotiaan Miisan raskautta. Perheen esikoinen syntyi, kun Miisa oli 18. Uusi raskaus oli Miisalle ja hänen puolisolleen iloinen yllätys, mutta pian onnellisen uutisen jälkeen nuoren äidin elämä muuttui radikaalilla tavalla.

– Oltiin yhdessä alkuraskaudessa, mutta sitten tapahtui – asioita ja meidän pitkä parisuhde päättyi. Nyt odotan yksin, Miisa kertoo ohjelmassa.

– Noin kuukausi positiivisen raskaustestin jälkeen mulle paljastui, että mun miehellä on toinen nainen.”

Miisa kuvailee ohjelmassa menneensä shokkiin, kun hän ymmärsi tilanteen.

– Tuli olo, että mun on pakko päästä pois täältä. Pakkasin mun tavarat, ja siinä meni hetki ennen kuin heräsin siihen, että ei vitsi, tässä ollaan yksin. Kun tuun töistä kotiin, niin täällä ei ole ketään. Kämppä on tyhjä ja hiljainen.

Uudessa elämäntilanteessa vauva-arki jännittää eri tavalla kuin aiemmin.

– Pitää pärjätä yksin valvomisten ja muiden kaa. Kun ennen siinä oli se toinen, johon turvautui tosi paljon. Yöllä pystyi sanomaan, että voitko sä välillä mennä, nyt sä meet ite.

Miisa sanoo arvostavansa yksinhuoltajaäitejä, jotka pyörittävät perhearkea yksin.

– Ei se helppoa oo. Olisi kivempaa, kun siinä vierellä olisi joku, hän toteaa.

”Sen näkee sitten”

Teiniäitien yhteistapaamisessa Miisa juttelee tulevaisuudestaan ohjelman juontajan Sami Kurosen kanssa. Sami kysyy, aikooko Miisan ex-puoliso olla mukana vauvan elämässä.

Miisa sanoo tilanteen olevan vielä epävarma.

– Varmaan aikoo, mutta en tiedä, miten se käytännössä tapahtuu. Sen näkee sitten, Miisa vastaa.

Miisa kuvattuna ohjelman juontajan Sami Kurosen kanssa.

Ohjelman psykologi Leea Mattila muistuttaa, että petetyksi tuleminen romahduttaa perusturvallisuutta.

– Kun se tärkein ihminen, jolta haet lohtua vaikeina aikoina, onkin ristiriitaisesti se, joka sitä ääretöntä kipua tuottaa, niin varmasti voi tuntua siltä, että luottamus menee ihan kaikkeen, Mattila sanoo.

Ilta-Sanomat, Ruutu ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?