Sanna Marinin hääpuku on tuttu jo Linnan juhlista – näin pääministeri kantoi Anni Ruuthin suunnittelemaa asua vuonna 2018 - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanna Marinin hääpuku on tuttu jo Linnan juhlista – näin pääministeri kantoi Anni Ruuthin suunnittelemaa asua vuonna 2018

Sanna Marin on nähty hääpuvussaan myös itsenäisyyspäivänä vuonna 2018.

Pääministeri Sanna Marinin puku nähtiin myös Linnan juhlissa vuonna 2018.­

2.8. 15:53

Pääministeri Sanna Marin (sd) on mennyt naimisiin puolisonsa Markus Räikkösen kanssa eilen lauantaina. Marin kertoi asiasta sunnuntaina Instagram-tilillään.

– Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kirjoitti.

Marin kertoi Aamulehdelle Linnan juhlissa vuonna 2018, että aikoo mennä naimisiin samassa valkoisessa mekossa, johon pukeutui tuolloin.

Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin samassa puvussa, joka nähtiin hänen yllään vuoden 2018 Linnan juhlissa.­

Valkoinen puku on Anni Ruuthin suunnittelema ja vestonomi Pinja Heikkisen valmistama. Marinin puku on valmistettu kauniisti laskeutuvasta helmenvalkoisesta silkkisatiinista.

Ruuth on valmistunut vaatesuunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista ja tullut tunnetuksi vastuullisesti tuotetusta höyhenistä ja untuvasta valmistetuista vaatteistaan.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan häitä juhlittiin Kesärannassa. Häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40. Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 16 vuotta ja heillä on 2,5 vuotias tytär Emma.

Marin ja Räikkönen tapasivat toisensa vuonna 2004 Tampereella. Pari on pitänyt yhtä siitä asti. He muuttivat yhteen vuonna 2006 ja menivät kihloihin vuonna 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?