Arman Alizad julkaisi toimintaleffa-henkisen pariskuntapotretin – Senay-puolison vauvamaha kimaltelee juhlamekossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Arman Alizad julkaisi toimintaleffa-henkisen pariskuntapotretin – Senay-puolison vauvamaha kimaltelee juhlamekossa

Arman Alizad julkaisi ensimmäisen kuvan, jossa naisystävä Senay Cocon vauvavatsa näkyy.

Julkaistu: 2.8. 14:43

Parin tyylikkäät juhlakuvat herättävät ihastusta Instagramissa.

Tv-persoona Arman Alizad ja hänen puolisonsa Senay Coco odottavat lasta, ja ensimmäiset kuvatodisteet asiasta ihastuttavat nyt sosiaalisessa mediassa. Alizadin tuoreessa mustavalkoisessa kuvassa Alizad ja Coco poseeraavat juhlavaatteissa, ja Coco pitelee pyöreää vatsaansa. Kuvateksti viittaa hittielokuvaan Mr.& Mrs. Smith vuodelta 2005.

– Mr. and Mrs. Smith, Alizad kirjoittaa kuvatekstissään.

Myös meikkaajana ja stylistinä työskentelevä Senay Coco julkaisi samoista juhlista kuvan. Kuvatekstinä on pelkkä sydänhymiö.

49-vuotias Alizad ja 33-vuotias Coco vahvistivat vauvauutisensa Seiskalle kesäkuussa.

– Kyllä, tieto pitää paikkaansa! Raskaus on sujunut erinomaisesti ja olemme todella onnellisia. Lapsen laskettu aika on syksyllä, Alizad kertoi kesäkuussa Seiskalle.

Alizad ja Senay nähtiin ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä Venla-gaalan punaisella matolla tammikuussa 2019. Tuolloin pariskunta kertoi tunteneensa toisensa jo tovin, mutta rakkauden roihahtaneen muutama kuukausi taaksepäin.

– Tapasimme vuosia sitten, olemme tienneet toisemme, mutta emme ole tunteneet. Viime syksynä loppusyksystä tutustuttiin paremmin ja nyt ollaan yhdessä, pari kertoi tuolloin onnellisena.

Cocolla on entuudestaan kaksi lasta ja Alizadilla kolme. Alizad oli naimisissa Emilia Järvisen kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2015.

Lue lisää: Arman Alizad teki hulvattoman havainnon naisystävästään – käytös hellepäivänä paljasti paljon

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?