Paljastiko Kourtney Kardashian eksänsä uuden suhteen? – ”Miten kaunis tarina” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paljastiko Kourtney Kardashian eksänsä uuden suhteen? – ”Miten kaunis tarina”

Kourtney Kardashian sekoitti fanien päät kuvatekstillään.

Julkaistu: 2.8. 12:23

Kourtney Kardashian näyttää olevan hyvää pataa ”aviomiehensä tyttöystävän” kanssa.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian aiheuttaa kummastelua tuoreella Instagram-julkaisullaan. Kardashian julkaisi otoksen, jossa hän istuskelee kauniin maiseman edessä rennosti 19-vuotiaan TikTok-sometähti Addison Raen kanssa. Kuvassa huivipäinen kaksikko näyttää nauttivan toistensa seurasta. Julkaisun kuvateksti kuitenkin sekoitti seuraajien pasmat. Kardashian vihjaa, että Rae seurustelisi hänen ex-puolisonsa kanssa.

– Aviomieheni tyttöystävä ja minä vaihtamassa tarinoita, Kardashian kirjoittaa.

– Miten kaunis tarina, Rae puolestaan kommentoi.

Kourtney Kardashian viittaa tekstillään entiseen aviomieheensä Scott Disickiin, jonka kanssa Kardashian oli yhdessä vuodesta 2006 vuoteen 2015. Parilla on kolme lasta, Mason, 10, Penelope, 7 ja Reign, 5. Kardashian ja Disick ovat edelleen läheisissä väleissä. Disick on yhdistetty eron jälkeen muun muassa Sofia Richieen.

Nyt Raen ja 37-vuotiaan Disickin on huhuttu seurustelevan, kun Rae on viime aikoina viihtynyt perheen läheisyydessä. Mirrorin mukaan Rae myös julkaisi pari viikkoa sitten TikTokissa videon, jolla myös Disick näkyy.

Fanit ovat Kardashianin tuoreen kuvan vuoksi kuitenkin hämmentyneitä. Paljastiko Kardashian juuri Raen ja Disickin suhteen, vai kiusoitteleeko hän tahallaan juoruista kiinnostuneita? Instagram-kuvan kommenttikenttä pursuilee hämmentyneiden fanien kommentteja.

– Olen todella hämmentynyt tästä koko jutusta.

– Mitä? Aviomiehen tyttöystävä?

– Yritätkö hämmentää meitä kuvatekstilläsi? Se nimittäin toimii!

– Aviomiehesi mikä?

Kourtney Kardashian siirtyi taka-alalle Keeping Up With the Kardashian -sarjassa.

Suhdespekulaatioiden lisäksi Kardashianin seuraajat ihmettelevät, miksi hän ylipäänsä viettää aikaa teinitähden kanssa. Moni kommentoija kummastelee, voiko Kardashianilla ja Raella olla mitään yhteistä suuren ikäeron vuoksi.

Kourtney Kardashian tuli tunnetuksi perheensä elämää kuvaavasta Keeping Up With the Kardashians -tosi-tv-ohjelmasta. Kardashian oli sarjassa mukana ennen tiiviisti, mutta ilmoitti hiljattain siirtyneensä sivuun kuvauksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?