Toivo Sukari ja Nadja-vaimo juhlivat hääpäiväänsä hulppealla huvijahdilla – näin parin ensimmäinen aviovuosi on sujunut - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivo Sukari ja Nadja-vaimo juhlivat hääpäiväänsä hulppealla huvijahdilla – näin parin ensimmäinen aviovuosi on sujunut

Vuosi sitten vihityt Toivo ja Nadja Sukari nauttivat avioelämästä täysin rinnoin. Korona lähensi paria entisestään.

Toivo ja Nadja Sukari sanoivat ”tahdon” vuosi sitten heinäkuussa.­

31.7. 6:31

Toivo ”Topi” Sukarin, 66, ja Nadja Sukarin, 49, rakkaustarina sinetöitiin 20. heinäkuuta 2019 Turun tuomiokirkossa, kun Masku-huonekaluketjun ja Ideapark-ostoskeskusten perustajana tunnettu liikemies pujotti fitness-kisoissa menestystä niittäneen kaunottaren vasempaan nimettömään valkokultaisen timanttisormuksen.

Nyt takana on vuosi avio-onnea, ja Sukarien oli tarkoitus juhlistaa ensimmäistä hääpäiväänsä ulkomailla. Toisin kävi. Koronavieruspandemia sotki parin suunnitelmat täysin.

– Korona teki sellaisen tempun, että päätimme pysyä kotimaassa. Meidän piti alun perin lähteä Milanon tai Espanjan asuntoomme viettämään yksivuotishääpäiväämme, liikemies kertoo.

– Milano, Milanon tuomiokirkko ja Comojärvi ovat meille tärkeitä paikkoja. Eka yhteinen reissumme suuntautui Milanoon ja olemme käyneet siellä varmaan nyt jo kymmenen kertaa.

­

Matkustelemista rakastava pariskunta ei jäänyt kauaa suremaan reissun peruuntumista, vaan Sukarit suuntasivat Maarianhaminaan, jonne matka taittui kätevästi heidän vuokraamansa huvijahdin kyydissä. Vesillä parin viihtyvyydestä huolehtivat kapteeni ja kokki.

– Tehtiin kahden päivän reissu Maarianhaminaan isolla jahdilla, jossa meillä oli oma kokki palvelemassa. Se oli kiva irtiotto.

– Korkkasimme samppanjapullon heti hääpäivän aamuna. Se on meillä itse asiassa tapana, että tuon Nadjalle joka aamu samppanjalasin sänkyyn. Se ei tosin ole aitoa samppanjaa, jota arkiaamuisin tarjoan, vaan L-glutamiinia, Topi velmuilee.

Nadja kesytti poikamieselämää viettäneen Masku-miljonäärin. –Ei tule enää poikien kalareissuilla käytyä, Topi toteaa.­

Topin ja Kazakstanissa syntyneen Nadjan tiet kohtasivat vuonna 2015. Molemmilla oli Facebook-kaverina entinen pääministeri Matti Vanhanen, joten Facebook ehdotti Nadjalle kaveriksi myös Topia. Hän lähetti liikemiehelle kaveripyynnön, jonka Topi hyväksyi.

Vallatonta poikamieselämää viettänyt Topi oli toivonut, että hän löytäisi elämäänsä vielä naisen, joka veisi häneltä jalat alta. Kesti kuitenkin liki pari vuotta, ennen kuin pari ryhtyi viestittelemään Facebookissa ja Topi pyysi Nadjaa treffeille. Muutama kuukausi esitreffien jälkeen pari lähti lomalle Brysseliin, josta matka jatkui Nizzaan ja Milanoon asti. Sen jälkeen he ovat olleet erottamattomat.

– Topi on romantikko ja niin olen minäkin, Nadja hymyilee.

Parin ensimmäisestä hääpäivästä ei romantiikkaa puuttunut.­

Topi ja Nadja nimeävät intohimon olevan heille tärkeä asia suhteessa. Arjen kiireiden keskellä he pyrkivät muistamaan toista pienillä eleillä ja hellyydenosoituksilla.

– Helposti unohtuu, että toista pitäisi huomioida ja järjestää yllätyksiä. Tykkään idänpuolen kulttuureista siitä, että aina esimerkiksi avataan ovi naiselle ja näin tein itsekin suhteen kahden ensimmäisen vuoden ajan. Nyt se on kyllä vähän unohtunut, Topi sanoo.

Molemmat pohtivat, ettei heidän parisuhteensa ole muuttunut merkittävästi häiden jälkeen, sillä se oli jo vakaalla pohjalla ennen papin aamenta.

– Meillä on yhdessä hyvä olla. Tiedämme mistä toinen tykkää ja mistä ei. Avioliitto on syventänyt suhdettamme, Nadja sanoo.

–Meillä on yhdessä hyvä olla. Tiedämme mistä toinen tykkää ja mistä ei, Nadja sanoo.­

Topin sitoutuminen tuli pienoisena yllätyksenä monille hänen ystävilleen, jotka olivat uskoneet, ettei kukaan nainen saisi miestä kesytettyä.

– Olihan se alkuun aikamoinen muutos, kun olin tottunut menemään ja tulemaan miten haluan. En ole enää villi ja vapaa poikamies niin kuin ennen, vaan olen rauhoittunut. Ei tule enää poikien kalareissuilla käytyä ja se on ok, Topi kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?