Prinsessa Dianan veljentytär lady Amelia Spencer kihlautui – sormessa komeilee hulppea timanttisormus - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Dianan veljentytär lady Amelia Spencer kihlautui – sormessa komeilee hulppea timanttisormus

Dianan veli Charles Spencer hehkuttaa tyttärensä kihlautumista Twitterissä.

Parin kihlautumisesta on julkaistu kuvia Instagramissa ja Twitterissä.­

30.7.2020 20:51

Prinsessa Dianan veljentytär lady Amelia Spencer, 28, on kihlautunut poikaystävänsä Greg Malletin kanssa. Pari ehti seurustella 11 vuoden ajan ennen kihlautumistaan.

Dianan veli ja Amelian isä Charles Spencer jakoi iloiset uutiset Twitter-tilillään. Twitter-julkaisuun liitetyssä kuvassa lady Amelia hymyilee onnellisesti, ja hänen sormessaan komeilee hulppea timanttisormus.

– Olen niin onnellinen tyttäreni Amelian puolesta, joka kihlautui 11 vuoden (seurustelun jälkeen) poikaystävänsä Gregin kanssa. On upeaa kuulla heidän olevan innoissaan tulevaisuudestaan, Spencerin 9. jaarli Charles kirjoittaa julkaisussa.

– Lähetän heille molemmille rakkautta ja kaikkea hyvää yhteiseen elämäänsä.

Hän myös toteaa olevansa hyvin otettu siitä, että Mallet pyysi tulevalta appiukoltaan tämän tyttären kättä ennen kosintaansa. Charles kuvailee elettä ”hyvin suloiseksi”.

Myös Greg Mallet hehkutti kihlautumistaan omalla Instagram-tilillään. Mallet kutsuu kihlattuaan elämänsä rakkaudeksi.

– Tänään oli elämäni paras päivä. Pyysin elämäni rakkautta viettämään loppuelämänsä minun kanssani ja hän sanoi kyllä. En voisi olla onnellisempi ja rakastan sinua koko sydämelläni, Mallet hempeilee julkaisun kuvatekstissä.

Myös lady Amelian tunnetumpi sisar lady Kitty Spencer, 29, kihlautui vuodenvaihteessa miesystävänsä Michael Lewisin kanssa. Parilla on 31 vuotta ikäeroa.

Seurapiirikaunottarena tunnettu Kitty Spencer on työskennellyt muun muassa Dolce & Gabbanan mallina.

Lady Kitty Spencer on herättänyt paljon huomiota kauneudellaan.­

Amelian ja Kittyn äiti on huippumalli Victoria Lockwood. Daily Mailin mukaan muotilegenda Ralph Lauren olisi aikanaan kuvaillut Victoriaa maailman kauneimmaksi naiseksi.

Vuonna 1995 vanhemmat päättivät viedä perheensä, neljävuotiaan Kittyn, kaksoset Amelian ja Elizan sekä perheen kuopuksen Lousin Etelä-Afrikkaan, pakoon prinsessa Dianaa ja tämän läheisiä ympäröivää mediahuomiota.

Kaksi vuotta myöhemmin Diana kuoli traagisessa auto-onnettomuudessa paparazzien jahtaamana.

Kittyn vanhemmat erosivat vuonna 1997, jonka jälkeen Charles-isä muutti takaisin Britanniaan. Amelia ja Kitty jäivät sisarustensa kanssa äitinsä luo Kapkaupunkiin.

Juttua muokattu 31.7. klo 10.13: Poistettu väärän henkilön kuva.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?