Tv:stä tuttu kokkikaunotar Mailis Penttilä poistatti huulitäytteensä – julkaisi paljonpuhuvat ennen ja jälkeen -kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv:stä tuttu kokkikaunotar Mailis Penttilä poistatti huulitäytteensä – julkaisi paljonpuhuvat ennen ja jälkeen -kuvat

Mailis Penttilä on puhunut avoimesti kauneustoimenpiteistään.

Mailis Penttilä oli yksi Miss Helsinki -finalisteista vuonna 2016.

29.7.2020 21:25

Koko Suomi leipoo -sarjasta tuttu Mailis Penttilä kertoo Instagramissa käyneensä poistattamassa huulitäytteensä. 30-vuotissyntymäpäiviään hiljattain juhlinut Penttilä on joutunut käydä useamman kerran poistattamassa täyteaineita.

– Olen menossa vielä yhden kerran poistattamaan huulitäytteitä, kun ei viimeksi saatu kaikkea sieltä lähtemään, Penttilä kertoi videolla ennen toimenpidettä.

Myöhemmin hän näytti seuraajilleen huultensa lopputuloksen. Hän julkaisi kaksi videota, joista ensimmäinen on otettu 17. heinäkuuta ja toinen tänään keskiviikkona.

– Tykkään tällä hetkellä näistä huulista ihan älyttömästi. Vähän on vielä alahuuli turvonnut tuon äskeisen poiston jälkeen. Käyn vielä yhden kerran näyttämässä näitä plastiikkakirurgille, ja katsotaan, että kaikki on kunnossa, hän kertoi.

Kuva ennen huulitäytteiden poistoa.

Kuva operaatioiden jälkeen.

Penttilä tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -sarjasta vuonna 2013. Hän myös kisasi vuoden 2016 Miss Helsinki -tittelistä. Tuolloin kisan voitti Jessica Ruokola. Penttilä täytti heinäkuun alussa 30 vuotta.

Sittemmin Penttilästä on tullut suosittu somepersoona, jota seuraa Instagramissa yli 34 000 ihmistä. Penttilä viettää nykyään kotirouvan arkea IT-alalla työskentelevän miljonääripuoliso Pekka Koskisen kanssa.

Pari asuu avoliitossa Helsingissä. Penttilä on kertonut aiemmin, että hän hoitaa parin kodin ja Koskinen käy töissä.

– Olen tällä hetkellä kotivaimona. Hoidan kotia, mihin kuuluvat kaikki perusjutut: siivoan, pesen pyykkiä, käyn kaupassa, laitan ruokaa ja hoidan meidän koiraa, Penttilä sanoi viime vuonna Youtube-kanavallaan.

– Näiden lisäksi minulle jää paljon vapaa-aikaa, jonka käytän esimerkiksi treenaamiseen.

Kuvassa Mailis Penttilä Pekka-rakkaansa kanssa viime kesänä.

Penttilä tunnetaan myös intohimoisena leipurina ja hän valmistaakin usein upeita herkkuja, joita hän esittelee Instagram-tilillään. Penttilä on myös lahjoittanut leipomuksiaan hyväntekeväisyyteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?