Game of Thrones -tähti Sophie Turner ja Joe Jonas saivat vauvan – julkisuutta karttava pari piilotteli raskautta viimeiseen asti - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thrones -tähti Sophie Turner ja Joe Jonas saivat vauvan – julkisuutta karttava pari piilotteli raskautta viimeiseen asti

Sophie Turnerin kerrotaan synnyttäneen tyttövauvan viime keskiviikkona losangelesilaisessa sairaalassa.

Muusikko Joe Jonas ja näyttelijä Sophie Turner ovat saaneet lapsen.­

28.7.2020 8:07

Game of Thronesista tuttu näyttelijä Sophie Turner ja muusikkopuoliso Joe Jonas ovat saaneet perheenlisäystä. TMZ:n mukaan parin esikoinen syntyi viime keskiviikkona Los Angelesissa. Pari ei ole itse kommentoinut vielä lapsen syntymää. TMZ:n mukaan lapselle on annettu nimeksi Willa.

Turner nähtiin viimeksi viime viikolla paparazzikuvissa, joissa hän on viimeisillään raskaana. 24-vuotias Turner ja 30-vuotias Jonas ovat pitäneet raskauden ajan matalaa profiilia, eivätkä he ole missään vaiheessa kertoneet raskaudesta julkisesti. Liiemmin Jonas kuin Turnerkaan ei ole myöskään julkaissut sosiaalisessa mediassa Turnerista kuvia, joissa vatsa näkyisi.

Näyttelijä Sophie Turner Emmy-gaalassa viime syksynä.­

Raskaudesta alkoi kiertää huhuja jo helmikuussa. Maaliskuussa Turner ja Jonas nähtiin yhdessä lastentarvikekaupassa. Huhut raskaudesta saivat katetta, kun Turner kuvattiin myöhemmin keväällä vatsa pyöristyneenä.

Joe Jonas tunnetaan yhtenä Jonas Brothers -bändin jäsenenä.­

Turner ja Jonas menivät naimisiin vuonna 2019, ja pari on pitänyt yhtä vuodesta 2016. Joe Jonas tunnetaan Jonas Brothers -bändistä, jossa soittavat myös hänen veljensä Nick ja Kevin.

Englantilaislähtöinen Sophie Turner taas tuli tunnetuksi Game of Thrones -sarjan Sansa Starkina. Rooli tv-sarjassa oli Turnerin ensimmäinen, ja hän oli ensimmäisen kauden kuvauksissa vasta 14-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?