Naya Riveran ex-puoliso muistelee poikansa äitiä koskettavasti – perhe oli viettänyt aikaa yhdessä vielä katoamista edeltävänä päivänä - Viihde - Ilta-Sanomat

Naya Riveran ex-puoliso muistelee poikansa äitiä koskettavasti – perhe oli viettänyt aikaa yhdessä vielä katoamista edeltävänä päivänä

Näyttelijä Ryan Dorsey rikkoi hiljaisuuden hukkuneen Naya Riveran kuoleman jälkeen.

27.7. 19:38

Näyttelijä Naya Riveran entinen aviomies Ryan Dorsey julkaisi koskettavan muistotekstin ex-puolisonsa kuoleman jälkeen. Rivera ja Dorsey olivat naimisissa vuodesta 2014 vuoteen 2018, ja parille syntyi Josey-poika syksyllä 2015. Rivera hukkui kalifornialaiseen Piru-järveen 8. heinäkuuta.

Dorsey julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan Riverasta ja Joseysta, ja kuvatekstissä hän muistelee ex-vaimoaan kauniisti. Kuvassa Rivera ja poika istuvat maassa sylikkäin, taustalla on auringonlaskun värittämä taivas. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Dorsey puhuu julkisesti Riveran kuolemasta, kertoo People.

– Tämä on niin epäreilua... Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä aukkoa, joka kaikkien sydämiin jäi. En voi uskoa, että tätä elämä nyt on. En tiedä, tulenko koskaan uskomaan sitä. Olit tässä vielä äsken... Olimme Joseyn kanssa juuri edellisenä päivänä uimassa. Elämä ei ole reilua. En tiedä mitä sanoa, Dorsey aloittaa tekstinsä.

– Olen kiitollinen ajastamme, ja matkasta joka toi meidät yhteen, joka antoi meille suloisimman, kilteimmän, fiksun pienen pojan kuin mitä olisimme ikinä voineet toivoa.

Dorsey muistelee, että välillä Riveraa ärsytti, kun puoliso kuvasi niin paljon puhelimellaan.

– Haha, olen iloinen, etten kuunnellut sinua, sillä minulla on satoja ja ehkä jopa tuhansia kuvia ja videoita, jotka ovat Joseylla ikuisesti, ja hän saa tietää, että hänen äitinsä rakasti häntä enemmän kuin elämää, ja kuinka hauskaa meillä oli yhdessä hänen lapsuudessaan, hän jatkaa.

– Elämään kuuluvat hyvät ja huonot ajat, mutta Joseyn kanssa huonot ajat ovat vähemmän huonoja, sillä osa sinusta tulee aina olemaan kanssamme. Hän ei koskaan tule unohtamaan, mistä hän on tullut. Kaipaamme sinua. Rakastamme sinua aina, Dorsey jatkaa.

Tekstin päätteeksi Dorsey kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet häntä ja hänen poikaansa. Dorsey kehottaa kaikkia olemaan itselleen ja toisilleen ystävällisiä, ja antamaan anteeksi.

– Elämä maapallolla on arvokasta, eikä koskaan voi tietää... koskaan ei voi tietää mitä voi tapahtua. Pitäkää rakkaimpanne lähellänne, ja arvostakaa niitä hetkiä, jotka saatte viettää niiden kanssa, joista välitätte, Dorsey päättää.

Loppuun hän on lisännyt sydänhymiön.

Naya Riveran traaginen hukkuminen kosketti näyttelijän faneja ympäri maailmaa. Rivera oli ollut neljävuotiaan Josey-poikansa kanssa veneilemässä Piru-järvellä ja hukkunut uidessaan. Viranomaiset arvelevat, että 33-vuotiaan Riveran vene oli alkanut ajelehtia ankkuroimattomana, ja että Rivera käytti viimeiset voimansa työntääkseen poikansa takaisin veneeseen. Riveralla ei ollut tarpeeksi energiaa itsensä pelastamiseen, poliisit arvioivat.

Riveraa yritettiin löytää mittavan etsintäoperaation avulla, mutta järven arvaamattomat olosuhteet vaikeuttivat etsintöjä. Viisi päivää katoamisen jälkeen, 13. heinäkuuta järvestä löytyi ruumis, jonka todettiin olevan Riveran.

Rivera tunnettiin erityisesti hänen roolistaan Santana Lopezina yhdysvaltalaisessa Glee-sarjassa. Sarja seurasi kuvitteellisen high school -kuoron jäsenien elämää. Sarjaa tehtiin vuosina 2009-2015, ja se oli suosittu Suomessakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?