Arnold Schwarzeneggerin Christina-tytär täytti 29 vuotta – isä julkaisi kaksikosta yhteiskuvan perinneasuissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Arnold Schwarzeneggerin Christina-tytär täytti 29 vuotta – isä julkaisi kaksikosta yhteiskuvan perinneasuissa

Arnold Schwarzenegger julkaisi tuoreen yhteiskuvan tyttärensä kanssa.

Julkaistu: 24.7. 19:44

Ylpeä isä hehkuttaa tytärtään julkaisun kuvatekstissä.

Näyttelijä, kehonrakentaja ja poliitikko Arnold Schwarzenegger, 72, julkaisi Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan Christina-tyttärensä kanssa.

Julkaisun kuvatekstissä näyttelijä onnittelee 29-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyttä tytärtään.

– Hyvää syntymäpäivää, Christina! Olen ylpeä sinusta joka päivä. Rakastan sinua koko sydämestäni, ja ajan viettäminen kanssasi on yksi suosikkiasioistani, karanteenissa ja aina, näyttelijä kirjoittaa julkaisussa.

– En malta odottaa, mitä saavutat tänä vuonna.

Kuvassa Schwarzeneggerit ovat pukeutuneet Alppialueiden perinteisiin asuihin. Itävallassa varttuneella Arnoldilla on yllään nahkahousut ja Christina-tytär on pukeutunut dirndl-mekkoon.

Alppialueilla miehet pukeutuvat usein nahkahousuihin ja naiset dirndliin mennessään perinnejuhliin kuten Oktoberfestiin, häihin, syntymäpäiville ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Arnold Schwarzeneggerilla on neljä lasta avioliitosta Maria Shiverin kanssa: Christina, Katherine, Patrick, ja Christopher.

Lisäksi Schwarzeneggerilla on syrjähypystä syntynyt 22-vuotias poika Joseph Baena. Isän ja pojan suhde ei ole aivan yksiselitteinen, sillä se tuli heille molemmille ilmi vasta vuonna 2011 Baenan ollessa jo 14-vuotias.

Kun tieto pojasta tuli ilmi, Schwarzenegger oli juuri päättänyt toisen kautensa Kalifornian kuvernöörinä. Hän kielsi tiukasti tienneensä poikansa olemassa olosta. Omien sanojensa mukaan hän sai tietää asiasta vasta sitten, kun Joseph alkoi näyttää aivan isältään.

Poika sai alkunsa vuonna 1997 Schwarzeneggerin ja perheen kotiapulaisen Mildred Baenan salasuhteesta. Schwarzenegger myönsi myöhemmin pettäneensä silloista vaimoaan Maria Shiveriä Baenan kanssa.

Syrjähypyn paljastuttua Schwarzenegger ilmoitti eroavansa Shiverista. Parin 25 vuotta kestänyt liitto päättyi, ja mies tunnusti isyytensä.

Baena on tullut isänsä lailla tunnetuksi kovasta kunnostaan. Nuoren miehen Instagram-tili onkin täynnä toinen toistaan isänsä nuoruuskuvia muistuttavia kuvia, joissa Baena esittelee kehonrakennusharrastuksensa tuloksia.

Schwarzeneggerin tiedetään tukevan Baenaa ja tämän Mildred-äitiä taloudellisesti ja maksaneen myös poikansa opinnot. Mitä enemmän aikaa on kulunut, sitä läheisimmiksi isän ja pojan välit vaikuttavat muuttuneen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?