Janni Hussi lätkäisi Joel Harkimon ottaman kuvan Instagramiin – paljasti pian, mitä kameraan todellisuudessa tallentui - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi lätkäisi Joel Harkimon ottaman kuvan Instagramiin – paljasti pian, mitä kameraan todellisuudessa tallentui

Janni Hussi pyysi itsestään kokokuvaa. Lopputulos ei aivan vastannut toivetta.

24.7. 14:05

Sometähti ja liikunta-alan ammattilainen Janni Hussi julkaisi perjantaina Instagram-tilillään sporttisen kuvan, jonka yhteydessä hänen oli tarkoitus pohtia liikunnan tärkeyttä. Valokuvan ottajaksi valikoitui Hussin Instagram-tilin perusteella hänen avopuolisonsa Joel Harkimo ja otoksesta tulikin lopulta mainio.

Hussi kuitenkin paljastaa Instagramissa, että kuvaa ottaessa kaikki ei mennyt aivan putkeen ja että Harkimo ei ehkä ollutkaan se paras valokuvaaja. Hussin kuvatekstin perusteella kerta ei ollut ensimmäinen.

– Tämäkään kuva ei syntynyt ykkösellä. Eikä kakkosella, Hussi tuskailee.

Instagram-tilinsä Tarina-osiossa Hussi paljastaa, mitä kameraan todellisuudessa tallentui. Hän julkaisi kolme esimerkkikuvaa Harkimon kuvaustaidoista, joista voi päätellä, että kuvia otettiin yksi jos toinenkin ennen onnistunutta otosta.

Ensimmäisessä kuvassa komeilee pelkkä Hussin vartalon yläosa. Sen pääosassa on urheilutoppi ja Hussin rintamus.

­

Toisessa kuvassa Harkimo on ilmeisesti korjannut hieman rajausta, jotta mukaan saataisiin myös alavartalo. Siinä kuitenkin komeilee pelkkä Hussin alavatsa ja haaroväli.

­

Kolmas kerta toden sanoo? Ei sentään, sillä kolmanteen kuvaan Harkimo onnistui ilmeisesti vahingossa laittamaan päälle puhelimen etukameran ja taltioimaan sillä omat hämmentyneet kasvonsa.

­

Hussi toteaa Instagramissa, että hän antoi varsin selkeän ohjeen siitä, että halusi koko vartalonsa mukaan kuvaan.

– Sehän meni aivan todella mallikkaasti, hän toteaa.

– Semmonen pikku peeäs tähän vielä, että mä en siis pyytänyt ruumiinosakuvia. Pyysin kokokuvaa, Hussi tarkentaa.

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat seurustelleet parin vuoden ajan. Pari muutti yhteen vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen ja asuu nykyään Helsingissä yhteisessä asunnossa.

– Yhteen muutto sujui yllättävän helposti. Tietysti se aina jännittää, miten arki lähtee toimimaan yhdessä, Harkimo sanoi viime vuonna.

Hussi ja Harkimo poseerasivat yhdessä Urheilugaalassa tammikuussa.­

Hussi ja Harkimo paljastivat talvella Sulamispiste-podcastissa, että he alkoivat alun perin seurustella kostean illan päätteeksi.

– Oltiin joku kuukausi hengailtu. Päätettiin, että mennään landelle, oltiin viettämässä sun synttäreitä, Harkimo muisteli.

Mökillä Harkimo kokkasi silloiselle tapailukumppanilleen Hussille synttäri-illallisen. Hän oli valinnut viinit tarkoin eri ruokalajien kanssa sopiviksi. Viinivalinnat menivät nappiin, sillä juomat maistuivat kaksikolle liiankin hyvin.

– Siinä se liemikin kaatui kurkusta huomaamatta. Kaadettiin semmoinen viisi viinipulloa kahteen pekkaan, pari naureskeli podcastissa.

Lopulta alkoholi rohkaisi Hussia esittämään Harkimolle kysymyksen, joka muutti parin elämän kertaheitolla. Hän kysyi Harkimolta, oliko tämä miettinyt, että pari voisi seurustella ja hänen vastattuaan myöntävästi tuli suhteesta virallinen.

– Mietin seuraavana aamuna, että toivottavasti sillä ei ole hirveä morkkis, Harkimo totesi podcastissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?