Sini Ariell julkaisi rehellisen kuvan lapsiperheen arjesta – kaksivuotias Penny-tytär istuu kaaoksen keskellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sini Ariell julkaisi rehellisen kuvan lapsiperheen arjesta – kaksivuotias Penny-tytär istuu kaaoksen keskellä

Sini Ariell kuvailee lapsiperheen arkea ikuiseksi taisteluksi, jota ei voi voittaa.

Sini Ariell on puhunut rehellisesti lapsiperheen arjen hankaluuksista.­

23.7. 9:38

Pin up -malli ja HelsINK-tosi-tv-sarjasta tuttu tatuoija Sini Ariell, 38, esitteli Facebook-tilillään lapsiperheen arkea.

Kuvassa Ariellin kaksivuotias tytär Penny istuu lattialla vaatekasan päällä kaaoksen ympäröimänä.

– Äiti ymmärrän nyt, miksi valitit olevasi talon orja. En ikinä tiennyt, että talosta huolehtiminen on niin paskaa hommaa. Ikuinen taistelu. Et koskaan voita. Tunteeko kukaan muu samaa tuskaa, Ariell kysyi Facebook-päivityksessään.

– Kyllä. Hän tuli auttamaan minua. Sininen ilmapallo ja uimalelu täytyi olla mukana, Ariell viittaa kuvassa istuvaan tyttäreensä.

Ariellin päivitys on herättänyt kommentointia Facebookissa. Moni hänen seuraajansa tunnistaa tilanteen ja kertoo sen olevan hyvin tuttu omasta elämästä.

– Jep, kuusihenkinen perhe ja mie oon se joka pyykkää, kokkaa, leipoo, siivoo, toimii erotuomarina, leikkii, piirtää, auttaa, kuuntelee kiukuttelut ja murheet, lohduttaa, toimii sairaanhoitajana. Pesee hampaat ja lukee iltasadut. Milloin olisi miun hemmottelu aika, eräs äiti kirjoittaa.

– Meil kun on vuoroviikoin viis tyyppii (viikonloppuna kuudes), voin sanoo, että pyykätä saa päivittäin koneellisen, toinen jatkaa.

Ariell sai australialaisen aviomiehensä Stuart Bondsin kanssa Penny-tyttären syksyllä 2017.

Pariskunta pitää Pennya suoranaisena ihmeenä, sillä Sini Ariell oli saanut kuulla, ettei voisi koskaan tulla raskaaksi.

Sini Ariell ja aviomies Stuart Bonds kuvattuna tyttärensä Pennyn kanssa.­

Lapsettomuuden vuoksi Sini erosi aiemmasta kymmenen vuoden liitostaan suomalaismiehen kanssa. Hän tapasi Stuartin ollessaan toipumassa erosta Thaimaassa.

Stuart puolestaan ei koskaan tahtonut omia lapsia. Vuoden seurustelun jälkeen Sini ja Stuart alkoivat yllättäen odottaa lasta.

Parille syntyi terve tytär vaikean raskauden päätteeksi, ja alkuvaikeuksien jälkeen perheen elämä alkoi asettua aloilleen.

Sini Ariell kuvattuna vuoden 2019 helmikuussa.­

Helmikuussa pariskunta kohtasi toisen suuren yllätyksen: Sini oli jälleen raskaana. Tällä kertaa molemmat vanhemmat odottivat pienokaista kovasti ja pikkusisaruksesta oli ehditty kertoa jo Pennyllekin. Raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon.

– Se tunne kun ajat motaria sairaalalle ja kelaat mielessäsi kaiken sen mitä odotit, kaksi lasta, yhteiset leikit farmilla, lastenhuoneen sisustus, matkustelu heidän kanssaan ja kaikki se mitä iloitsit ja sen mitä menetit. Onnellisuus oli jälleen viety. Miksi, Ariell suri tuolloin blogikirjoituksessaan.

– Menetin lapseni. Sen toisen. Halutun, rakastetun, medialta suojellun ja todellakin yhteisesti toivotun. Tuleva Bonds jr menehtyi kohtuuni viikon 6 ikäisenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?