Michael Jacksonin tytär Paris, 22, tunteellisena harvinaisessa haastattelussa – avautuu väleistään sisaruksiinsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin tytär Paris, 22, tunteellisena harvinaisessa haastattelussa – avautuu väleistään sisaruksiinsa

Paris Jackson avautui poikkeuksellisesti väleistään sisaruksiinsa.

Julkaistu: 22.7. 15:03

Perhe-elämästään vaitonainen Paris on päättänyt vihdoin avautua suhteestaan veljiinsä.

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson avautui suhteestaan veljiinsä Unfiltered:Paris Jackson and Gabriel Glenn -sarjan viimeisimmässä jaksossa.

Facebook Watchin alkuperäissarjassa Jackson dokumentoi poikaystävänsä Glennin kanssa The Soundflowers -bändin perustamista.

Mallina ja artistina työskentelevä 22-vuotias Paris on poplegenda Michael Jacksonin ainoa tytär. Paris Jacksonilla on kaksi veljeä, 23-vuotias Prince ja 18-vuotias Blanket.

Michael Jacksonin lapset Prince, Blanket, ja Paris poplegendan muistokonsertissa vuonna 2011.

Sisarukset ovat olleet melko vaitonaisia perhe-elämästään, mutta nyt Paris on päättänyt vihdoin avautua suhteestaan veljiinsä.

Parisin mukaan sisarukset pitävät perheen läheistä ystävää Omer Bhattia isoveljenään.

Bhatti tutustui sisaruksiin, kun hänen äitinsä palkattiin hoitamaan Michael Jacksonin lapsia. Bhatti kommentoi suhdetta Paris Jacksoniin internetsarjan uusimmassa jaksossa.

– Koen olevani isoveli, koska kun Prince syntyi, minun äitini palkattiin Princen lastenhoitajaksi, Bhatti kertoo jaksossa.

– Paris oli vauva. Voisin sanoa, että osittain kasvatin hänet. Hän on minun pikkusiskoni kaikilla tavoilla.

35-vuotias Omer Bhatti tekee räppärin uraa.

Paris Jackson tuntee olonsa energisemmäksi vietettyään aikaa sisarustensa kanssa.

– Tunnemme olomme latautuneeksi kun vietämme aikaa yhdessä, Paris sanoo jaksossa.

– Molemmat isoveljeni ovat kuin parhaita ystäviäni. Rakastan heitä niin paljon.

Paris kertoo tappelevansa Bhattin kanssa harvoin. Mallikaunotar kuitenkin myöntää riitelevänsä Princen kanssa, koska he ovat lähes samanikäisiä.

– Meillä ei ole oikeastaan koskaan ollut ongelmia, emme ikinä tappele, meillä ei ole ikinä väittelyitä, Paris Jackson avaa suhdettaan Bhattiin.

– Kun taas Prince on 14 kuukautta minua vanhempi, totta kai riitelemme ja tappelemme, se on normaalia sisaruksille, jotka ovat niin samanikäisiä.

Paris Jackson ja Prince Jackson kuvattuna vuoden 2018 elokuussa.

Paris otti puheeksi myös pikkuveljensä Blanketin hehkuttamalla tämän älykkyyttä ja luovuutta.

– Minun pikkuveljeni on niin uskomattoman viisas, myös elokuvien suhteen. Hän haluaa olla ohjaaja, Paris kertoo jaksossa.

Prince ohjasi kyseisen Unfiltered:Paris Jackson and Gabriel Glenn -sarjan jakson. Jakso seuraa sisaruksia, kun he puuhastelevat Paris Jacksonin uusimman musiikkivideon kuvauksien kulisseissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?