Kanye West julkaisi liudan huolestuttavia twiittejä, jotka poistuivat pian – väitti Kim Kardashianin yrittäneen vangita hänet - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West julkaisi liudan huolestuttavia twiittejä, jotka poistuivat pian – väitti Kim Kardashianin yrittäneen vangita hänet

Twiiteissä räppäri väittää vaimonsa ja anoppinsa yrittäneen vangita hänet.

Kim Kardashianin kerrotaan olevan huolissaan Kanyen henkisestä tilasta.­

21.7. 11:03

Räppäri Kanye West, 43, julkaisi sarjan erikoisia twiittejä vain päivä huolta herättäneen vaalikampanjatilaisuutensa jälkeen. Asiasta raportoi muun muassa People-lehti.

Yhdessä jo poistetussa twiitissä West väittää vaimonsa Kim Kardashianin yrittäneen vangita hänet.

– Kim yritti lentää Wyomingiin lääkärin kanssa vangitakseen minut, niin kuin elokuvassa Get Out, koska itkin tyttäreni elämän pelastamisesta eilen, West twiittasi.

Twiitillään West viittaa Get Out-kauhuelokuvaan. Elokuva kertoo nuoresta tummaihoisesta miehestä, jonka vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa painajaismaisia piirteitä.

– Kaikki tietävät, että Get Out -elokuva kertoo minusta, West kirjoitti Twitterissä.

Kim Kardashianin kerrotaan olevan huolissaan Kanyen henkisestä tilasta.­

Presidentiksi pyrkivä räppäri kohdisti twiittejä myös vaimonsa äidille Kris Jennerille. Jo poistettujen twiittien mukaan Jenner ei ole tervetullut lastenlastensa luokse.

– Kris älä leiki minun kanssani, sinä ja se calmye ette saa tulla lasteni lähelle. Te yrititte vangita minut, artisti kirjoitti viitaten vaimonsa äitiin ja tämän miesystävään Corey Gambleen.

West julkaisi myös twiittejä, joissa vannoi, etteivät perheen lapset ikinä poseeraa Playboy-miestenlehdessä. Räppärin vaimo Kim Kardashian on tunnetusti poseerannut lehdessä vähäisessä vaatetuksessa.

–Vannon jumalan kautta, että Northin äiti ei koskaan kuvaisi häntä tekemässä Playboyta, West kirjoitti jo poistetussa twiitissä.

–Olen maatilalla, tulkaa hakemaan minut, räppäri jatkoi.

Räppäri myös vertasi itseään entiseen Etelä-Afrikan presidenttiin Nelson Mandelaan, joka joutui poliittiseksi vangiksi tehtyään rotusorron vastaista työtä.

–Jos minut vangitaan niin kuin Mandela, te tiedätte miksi, West twiittasi.

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivä Kanye West järjesti sunnuntaina Charlestonin kaupungissa Etelä-Carolinassa ensimmäisen vaalikampanjatilaisuutensa.

Poikkeuksellisessa kampanjatilaisuudessa räppäri otti puheeksi muun muassa abortit, ja paljasti harkinneensa ensimmäisen lapsensa North Westin abortointia.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, West huusi vaalitilaisuudessa itkuisena.

– Vaikka vaimoni eroaisi minusta tämän puheen jälkeen, hän toi Northin tähän maailmaan jopa silloin, kun minä en halunnut.

Kanye West purskahti vaalitilaisuudessaan itkuun ja paljasti harkinneensa tyttärensä North Westin abortoimista.­

People-lehden lähteen mukaan vaimo Kim Kardashian oli räppärin puheista raivoissaan.

– Kim on järkyttynyt siitä, että Kanye puhui Northista kampanjatilaisuudessa. Hän on raivoissaan siitä, että hän jakoi jotain niin yksityistä, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Kardashian on huolissaan siitä, miten paljastukset vaikuttavat parin neljän lapsen elämään.

– Hän rakastaa lapsiaan valtavasti ja haluaa suojella heitä. Hänen suosikkiasiansa koko maailmassa on olla äiti.

People-lehden haastattelema toinen lähde väittää, että parin suhde on alkanut kärsiä Westin käytöksen takia.

– Asiat ovat menneet huomattavasti huonompaan suuntaan heidän välillään, ja se tapahtui melko yhtäkkiä, lähde paljastaa.

Kanye West, Kim Kardashian, ja tytär North West kuvattuna maaliskuussa Pariisissa.­

People-lehden lähteen mukaan rap-artistilla on meneillään maaninen vaihe.

– Kanyella on mennyt hyvin jo pitkään. Aikaisemmin hän on kärsinyt sekä maanisista että depressiivisistä jaksoista, ja nyt hän kärsii jälleen, lähde sanoi.

People-lehti kertoo, että Kanye on vuonna 2018 sanonut, että hänelle diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö hänen ollessaan 39-vuotias. Samana vuonna West kuitenkin veti sanomisensa takaisin ja sanoi, että hänet olikin diagnosoitu väärin ja hän kärsiikin univajeesta.

Vuonna 2019 Vogue-lehdessä Kanyen vaimo Kim kuitenkin kertoi, että hänen miehensä on hyväksynyt sen, että hänellä on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kim kertoi, ettei Kanye käytä lääkkeitä sairauteensa, sillä lääkkeet ”muuttavat hänen oikeaa persoonaansa”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?