Urhea 6-vuotias pelasti pikkusiskonsa koiran hampaista – saa nyt hehkutusta ihailemiltaan supertähdiltä: ”Olet sankari” - Viihde - Ilta-Sanomat

Urhea 6-vuotias pelasti pikkusiskonsa koiran hampaista – saa nyt hehkutusta ihailemiltaan supertähdiltä: ”Olet sankari”

Avengers-tähti lähetti terveisiä urhealle pikkupojalle, joka pelasti siskonsa koiralta.

Julkaistu: 17.7. 6:11

Avengers-tähdet ovat ylistäneet nuorta tosielämän supersankaria.

Useat supertähdet ovat vakuuttuneita, että Yhdysvaltain Wyomingista on löytynyt tosielämän supersankari – 6-vuotias sellainen. Paikallisessa Walkerin perheessä koettiin kauhun hetkiä, kun saksanpaimenkoira yritti hyökätä perheen 4-vuotiaan tyttären kimppuun. Tyttö kuitenkin selviytyi naarmuitta – kiitos hänen Bridger-veljen.

6-vuotias poika huomasi siskon joutuvan koiran hampaisiin ja hyppäsi väliin. Koira tarttui Bridgeria poskesta, jonka seurauksena tämä loukkaantui vakavasti ja joutui kahden tunnin leikkaukseen.

Kun isä oli tiedustellut karmeasta kokemuksesta selvinneeltä pojalta, miksi tämä oli hypännyt siskon ja koiran väliin, Bridger vastasi:

– Jos jonkun piti kuolla, ajattelin, että sen kuuluisi olla minä.

Bridgerin täti jakoi urhean pojan tarinan sosiaalisessa mediassa. Tädin Instagram-julkaisuissa kerrotaan pojan olevan suuri Marvelin ja Avengers-elokuvien fani. Nopeasti levinneeseen tarinaan ovatkin vastanneet jo useat supertähdet.

– Minä en ole Avenger, mutta tunnistan supersankarin, kun näen sellaisen, näyttelijä Anne Hathaway kirjoitti CNN:n mukaan.

– Voin vain toivoa, että olen edes puoliksi yhtä rohkea elämässäni kuin sinä Bridger. Toivon sinulle pikaista paranemista. Hei Mark Ruffalo (Avengers-näyttelijä), tarvitsetko tiimiisi jäsentä?

Hathawayn viestin jälkeen pojan tarina alkoi levitä entisestään. Pian Ruffalo vastasikin jo viestiin:

– Hyvä Bridger, luin juuri, mitä sinulle tapahtui ja halusin ottaa yhteyttä sanoakseni tämän... Ihmiset, jotka laittavat muiden hyvinvoinnin omansa edelle ovat kaikista sankarillisimpia ja ajattelevaisimpia ihmisiä, ketä tiedän. Arvostan ja ihailen rohkeuttasi ja sydäntäsi --- sinussa on enemmän miestä kuin monessa, keitä olen tavannut tai tuntenut... Ihaillen, Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk/Professori), Ruffalo kirjoitti NBC:n mukaan.

Myös Kapteeni Amerikkana tunnettu Chris Evans lähetti pojalle terveisiä.

– Kapteeni Amerikka täällä. Luin tarinasi ja kuulin, mitä teit. Olen varma, että olet kuullut tätä viime päivien aikana paljon, mutta anna minun liittyä joukkoon kertomaan, että kaveri – sinä olet sankari. Tekosi oli niin rohkea ja epäitsekäs. Siskosi on onnekas, kun hänellä on sinut isoveljenään. Vanhempasi mahtavat olla ylpeitä sinusta, Evans sanoi videoidulla viestillään.

– Aion selvittää osoitteesi ja lähettää sinulle alkuperäisen Kapteeni Amerikan kilven, koska kaveri – sinä ansaitset sen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?