Nyt puhuu Britney Spearsin ex-työntekijä: väittää saaneensa tähdeltä kirjeen, jossa paljastetaan kylmääviä yksityiskohtia tämän tilanteesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu Britney Spearsin ex-työntekijä: väittää saaneensa tähdeltä kirjeen, jossa paljastetaan kylmääviä yksityiskohtia tämän tilanteesta

Julkaistu: 15.7. 18:31

Valokuvaaja Andrew Gallery julkaisi TikTokissa arkaluontoisen kirjeen, jonka hän väittää saaneensa Spearsilta vuosia sitten.

Poptähti Britney Spearsin, 38, ympärillä kuohuu jälleen. Spearsin tilanne on herättänyt fanien keskuudessa jo huolta pitkään, sillä villin teorian mukaan hänen holhoojanaan toimiva Jamie-isä pitäisi tähteä vankina.

Nyt fanien masinoima Free Britney -kampanja on saanut lisää vettä myllyyn. Spearsin entinen työntekijä on julkaissut TikTokissa videosarjan, jossa hän väittää paljastavansa raskauttavia tietoja tähden tilanteesta.

Andrew Galleryksi itsensä esittelevä mies työskenteli Spearsin kanssa tämän comeback-vuosina 2008–2009. Hän oli kiertueen valokuvaaja. Todisteeksi hän jakaa lukuisia yhteiskuvia tähden kanssa sekä muita ottamiaan kuviaan kiertueelta.

Valokuvaaja Andrew Gallery julkaisi videosarjan, jossa hän puhuu Britney Spearsista.

Kaksikko työskenteli yhdessä vuosina 2007–2008.

Gallery väittää saaneensa vuonna 2009 Spearsilta kirjeen, jossa tämä itse kertoo lastensa huoltajuuskiistasta ja siitä, kuinka hänet huijattiin isänsä holhouksen alaiseksi.

– Olen nähnyt kaikki nämä jutut #FreeBritney-liikkeestä ja minun on pakko sanoa jotain tästä nyt. Vietimme kiertueella paljon aikaa yhdessä ja meistä tuli hyvin läheisiä. Tuolloin hän antoi minulle kirjeen, jonka hän halusi julkaistavan myöhemmin, Gallery aloittaa.

Galleryn mukaan tähden holhoojat kuitenkin veivät alkuperäisen kirjeen ja tuhosivat sen.

Gallery väittää kirjeen olevan Spearsin kirjoittama.

Gallery lukee videoilla kirjeen, joka on kirjoitettu kolmannessa persoonassa. Videosarja lähti leviämään TikTokissa kulovalkean tavoin.

Aluksi kirjeessä kerrotaan Spearsin väleistä tämän ex-kumppaniin ja lasten isään Kevin Federlineen. Spears ja Federline olivat naimisissa vuosina 2004–2007. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 14-vuotias Sean ja 13-vuotias Jayden.

Kirjeessä väitetään, että tähden lakimiehet olisivat painostaneet Spearsia eroamaan miehestään Federlinesta, sillä holtittomana juhlijana tunnettu Federline olisi jättänyt tähden myöhemmin joka tapauksessa. Julkisuudessa on kerrottu, että Spears jätti miehensä tekstiviestillä.

Federline sai parin lasten huoltajuuden vuonna 2008 tapahtuneen välikohtauksen jälkeen, kun Britney ei luovuttanut lapsia miehelleen ja lukittautui tunneiksi kylpyhuoneeseen. Kirjeessä väitetään, että tilanne oli järjestetty.

– Hänelle valehdeltiin ja hänet väijytettiin ansaan. Hänen lapsensa vietiin pois ja hän menetti kontrollin täysin, kuten kuka tahansa äiti noissa olosuhteissa, kirjeessä sanotaan.

Britney sai surullisenkuuluisan hermoromahduksensa vuonna 2007. Seuraavana vuonna Britneyn isästä Jamiesta ja asianajaja Andrew M. Walletista tehtiin poptähden holhoojia oikeuden päätöksellä.

– Tänä vuonna (2009) Britney on ollut hiljaa. Ihmiset, jotka kontrolloivat hänen elämäänsä ovat ansainneet 3 miljoonaa dollaria kuluneen vuoden aikana, kirjeessä jatketaan.

Britney Spears ja Kevin Federline.

Britney on ollut vuodesta 2008 asti isänsä Jamie Spearsin holhottavana, vaikka isän ja tyttären välit ovat olleet mutkikkaat jo lapsuudesta saakka. Aiemmin on kerrottu, että Britneyn äiti Lynne Spears olisi sitä mieltä, että hänen tytärtään pidetään mielenterveyshoidossa vastoin tahtoaan.

– Kauanko tämä jatkuu? Niin kauan kuin nämä ihmiset saavat palkkaa. Se voi kestää kauan, mutta se ei ole oikein, kirjeessä sanotaan.

– Jos hän puhuu, häntä uhataan. Holhoojat uhkaavat, että lapset viedään muuten häneltä lopullisesti.

Gallery kertoo videollaan, ettei hän ole voinut puhua asiasta aiemmin, koska häntä sitoi sopimus.

Britney joutui isänsä holhottavaksi sen jälkeen, kun hän sai julkisia hermoromahduksia.

Jamie Spears on kontrolloinut jo yli 12 vuoden ajan tyttärensä liiketoimia, kodinhoitoa ja henkilökohtaisia asioita, vaikka sisäpiiritietojen mukaan he ovat viettäneet pitkiä ajanjaksoja puhumatta toisilleen.

Britneyllä ei ole oikeutta yli 52 miljoonan euron omaisuuteensa. Spearsin isä saa huoltajuudestaan 114 000 euroa vuodessa.

Tämän vuoden puolella holhousta on pidennetty jo kahdesti. Toukokuussa päätöstä perusteltiin onnettomuudella, sillä Britney aiheutti vahingossa tulipalon kotinsa kuntosalilla.

Britney Spears on ollut viime aikoina kuin haamu suuren yleisön tuntemasta poptähdestä.

Hetki sitten Spears keimaili tuoreella somevideollaan keltaisessa paidassa, ja se tulkittiin salaiseksi avunhuudoksi – vain muutama päivä aiemmin fani oli jättänyt tähdelle TikTokissa kommentin, jossa udeltiin, onko kaikki hyvin.

– Jos tarvitset apua, pue yllesi keltaista seuraavaan videoon, eräs seuraajista kommentoi Spearsin videoon.

Tähden mielenterveys on horjunut vuosien varrella ja hän teki viimeisimmän esiintymisensä julkisuudessa viime syyskuussa Daytime Beauty -gaalassa. Sosiaalisessa mediassa Spears on esiintynyt tukka sekaisin, levinneissä meikeissä ja ollut kuin varjo suuren yleisön tuntemasta poptähdestä. Toinen toistaan sekavammat videot ovat saaneet fanit huolestumaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?