Glee-tähti Naya Riveran, 33, kuolinsyy selvisi - Viihde - Ilta-Sanomat

Glee-tähti Naya Riveran, 33, kuolinsyy selvisi

Viranomaiset ovat antaneet tietoja 33-vuotiaana kuolleen näyttelijä Naya Riveran kuolinsyystä. Hän hukkui Piru-järveen Kaliforniassa viime viikolla.

15.7. 3:39 | Päivitetty 15.7. 8:51

BBC uutisoi Venturan piirikunnan sheriffin sekä patologin julkisuuteen välittämistä tiedoista, joiden mukaan Naya Riveran kuolinsyy oli hukkuminen. Tapahtumia pidetään onnettomuutena. Ruumiista ei löytynyt vammoja eikä merkkejä alkoholista tai huumeista.

Naya Riveran ruumis löytyi maanantaina useita päiviä kestäneiden etsintöjen jälkeen.

Muun muassa Glee-sarjasta tuttu Naya Rivera katosi viime viikon keskiviikkona oltuaan veneilemässä ja uimassa 4-vuotiaan poikansa kanssa. Poika löytyi yksin veneestä nukkumasta, ja hän kertoi viranomaisille, että oli ollut äitinsä kanssa uimassa, mutta äiti ei ollut enää noussut takaisin veneeseen.

People-lehti kirjoittaa Riveran lapsen kertoneen viranomaisille, että Rivera oli auttanut poikansa vedestä veneeseen ja kadonnut sen jälkeen itse pinnan alle.

– Uskomme, että hän keräsi riittävästi voimia nostaa poikansa veneeseen, mutta hänellä ei ollut energiaa pelastaa itseään, Venturan piirikunnan sheriffi Bill Ayub sanoi tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Ayub spekuloi tuolloin, että ainakin osasyynä hukkumiselle saattaisivat olla Piru-järven virtaukset.

– Järvessä on paljon virtauksia etenkin iltapäivisin. Ehkä vene alkoi ajelehtia, sitä ei ollut ankkuroitu, Ayub sanoi USA Todayn mukaan.

Muun muassa CNN kertoo, että veneestä, josta poika löytyi, löytyi myös kahdet pelastusliivit, joista toiset olivat pojan päällä. Veneestä löytyi myös Riveran kukkaro ja henkilökortti.

Heti viime viikon keskiviikkona Riveran löytämiseksi aloitettiin massiiviset etsinnät, joihin osallistui yli tuhat ihmistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?