Myytinmurtajista tuttu Grant Imahara on kuollut 49-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Myytinmurtajista tuttu Grant Imahara on kuollut 49-vuotiaana

Suositusta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu Grant Imahara on kuollut.

14.7.2020 7:57 | Päivitetty 14.7.2020 9:08

Myytinmurtajat-tv-sarjasta tuttu Grant Imahara on kuollut 49-vuotiaana, kertoo muiden muassa TMZ-sivusto. Hän menehtyi aivovaltimon pullistumaan.

Imahara kuoli maanantaina. Rakastettua juontajaa ja sähköinsinööriä jäävät kaipaamaan perhe, ystävät ja kollegat.

Toinen Myytinmurtajat-juontaja Adam Savage kuvaili Imaharaa loistavaksi insinööriksi, taiteilijaksi ja esiintyjäksi.

Fanit tunsivat Imaharin robotiikan asiantuntijana, ja hän aloitti Myytinmurtajissa sarjan kolmannella kaudella. Hän lähti sarjasta vuonna 2014, mutta palasi vanhojen kollegojensa kanssa Netflixin sarjaan White Rabbit Project.

Ennen kuin Imaharasta tuli tv-tähti, hän työskenteli yhdeksän vuotta kulissien takana LucasFilm-yhtiössä. Hän työskenteli myös joissakin Matrix- , Jurassic Park- ja Terminator-elokuvissa.

Myytinmurtajat oli amerikkalainen tieteeseen keskittyvä tv-sarja. Discovery Channel esitti sarjan ensimmäisen jakson Yhdysvalloissa vuonna 2003. Suomessa sarjan ensiesitys nähtiin MTV3-kanavalla vuonna 2006.

Sarja päättyi 14. tuotantokauden jälkeen vuonna 2016.

Myytinmurtajien pääjuontajina toimivat Jamie Hyneman ja Adam Savage, jotka ratkoivat yleisien uskomusten ja huhujen todenmukaisuutta tieteen keinoin. Vuonna 2017 Jamie Hyneman vieraili Suomessa ja hänet nimitettiin Lappeenrannan teknillisen yliopiston kunniatohtoriksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?