Viimeisillään raskaana ollut sometähti kuoli vain 24-vuotiaana – selittämätön tragedia järkyttää seuraajia - Viihde - Ilta-Sanomat

Viimeisillään raskaana ollut sometähti kuoli vain 24-vuotiaana – selittämätön tragedia järkyttää seuraajia

Nicole Thean perhe jakoi suru-uutiset sometähden Instagram-tilillä sunnuntaina.

Julkaistu: 13.7. 17:59

Suosittu somevaikuttaja Nicole Thea kuoli viikonloppuna. Hän oli viimeisillään raskaana.

Brittiläinen tanssija, vloggaaja ja somevaikuttaja Nicole Thea ja hänen odottamansa vauva Reign kuolivat lauantaiaamuna. 24-vuotias sometähti oli viimeisillään raskaana, kertoo Mirror.

Thean perhe jakoi suru-uutiset sometähden Instagram-tilillä sunnuntaina. Julkaisuun liitetyssä kuvassa mustavalkoiseen paitaan pukeutunut Nicole Thea katsoo kaukaisuuteen.

– Kaikille Nicolen ystäville ja tukijoille, ilmoitan suurella surulla että Nicole ja hänen Reign-niminen poikansa kuolivat lauantaiaamuna, Instagram-julkaisussa lukee.

– Pyydämme että annatte meille yksityisyyttä, koska sydämemme ovat todellisesti murskautuneet ja yritämme selviytyä sen kanssa mitä on tapahtunut.

Julkaisun on kirjoittanut sometähden äiti, sillä hän lisää kuvatekstiin sydäntä riipaisevan viestin tyttärelleen ja lapsenlapselleen.

– Minun kaunis tyttövauvani Nicnac ja minun lapsenlapseni Reign, tulen kaipaamaan teitä koko lopun elämääni kunnes tapaamme uudestaan ikuisessa taivaassa, äiti kirjoittaa julkaisussa.

Nicole Thean ja hänen vauvansa kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt. Äidin lisäksi Theaa jää kaipamaan hänen kumppaninsa ja lapsen isä Global Boga. 20-vuotias Boga, oikealta nimeltään Jeffery Frimpong, tunnetaan katutanssijana.

Nicole Thealla on Instagramissa yli 167 000 seuraajaa. Kuolemaansa edeltävinä päivinä sometähti päivitti tiliään säännöllisesti.

YouTubessa Thealla on lähes 90 000 tilaajaa. Sometähti julkaisi YouTube-tilillään videoita elämästään, raskausajastaan, ja poikaystävästään Bogasta.

Pari on paljastanut haastatteluissa tavanneensa tanssiharjoituksissa. Boga muisteli Thean ”kävelleen sisään kuin enkeli”. Thea puolestaan sanoi tienneensä Bogan olevan ”se oikea” heti kun he alkoivat keskustella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?