Brooklyn Beckham kihlautui vaivihkaa tyttöystävänsä kanssa – 9-vuotias pikkusisko ikuisti parin kauniiseen potrettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Brooklyn Beckham kihlautui vaivihkaa tyttöystävänsä kanssa – 9-vuotias pikkusisko ikuisti parin kauniiseen potrettiin

Umpirakastuneet Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz kertoivat kihlautumisestaan Instagramissa.

Tuore kihlapari julisti onneaan Instagramissa.

13.7.2020 15:11

David ja Victoria Beckhamin poika Brooklyn Beckham on mennyt kihloihin, kertoo Mirror. Beckham kihlautui tyttöystävänsä Nicola Peltzin kanssa jo kaksi viikkoa sitten, mutta julkisti uutisen Instagramissa vasta viikonloppuna. 21-vuotias Beckham ja 25-vuotias näyttelijä Peltz ovat seurustelleet seitsemän kuukautta.

– Kaksi viikkoa sitten kysyin sielunkumppaniani menemään kanssani naimisiin, ja hän vastasi kyllä. Olen maailman onnekkain mies. Lupaan olla paras aviomies ja vielä joku päivä paras isä. Rakastan sinua kulta, Beckham hehkuttaa kuvatekstissään.

Kauniissa kihlajaiskuvassa Beckham ja Peltz poseeraavat peltomaiseman edessä toisiaan katsoen. Beckhamilla on yllään tumma puku, ja Peltz on pukeutunut pitkään keltaiseen mekkoon. Peltzin vasemmassa nimettömässä kimaltelee näyttävä kihlasormus.

Tuleva morsian julkaisi saman kuvan omalla Instagram-tilillään ja kertoi iloiset uutiset omille seuraajilleen. Kuvatekstistä käy ilmi, että upean otoksen on napannut Beckhamin sisaruskatraan nuorimmainen, 9-vuotias Harper.

– Olet tehnyt minusta maailman onnekkaimman tytön. En malta odottaa loppuelämää rinnallasi. Rakkautesi on kallisarvoisin lahja. Rakastan sinua niin paljon. ja kiitos Harperille tästä kuvasta, Peltz kirjoittaa kuvatekstissään.

Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz tammikuussa Los Angelesissa.

Mirror kirjoittaa, että Brooklynin vanhemmat ovat lähipiirin mukaan antaneet ilomielin siunauksensa parin kihlaukselle.

– Tämä on todella jännittävää aikaa koko perheelle, ja muutaman karikkoisen suhteen jälkeen he uskovat Brooklynin olevan nyt tukevasti jaloillaan, lähde lähipiiristä kertoo.

David ja Victoria Beckham ovat myös julkaisseet kuvan kihlaparista omilla Instagram-tileillään. Ikionnelliset vanhemmat iloitsevat kuvateksteissä poikansa kihlautumisesta.

Brooklyn Beckham on vanhin David ja Victoria Beckhamin neljästä lapsesta.

Valokuvaajana mainetta itselleen niittänyt Brooklyn Beckham erosi viime kesänä malli Hana Crossista riitaisan suhteen jälkeen. Brooklyn on seurustellut myös muun muassa näyttelijä Chloe Grace Moretzin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?