Toni Nieminen julkaisi seesteisen yhteiskuvan ex-vaimo Heidin ja lasten kanssa – vielä keväällä kaksikon välit olivat täysin jäissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen julkaisi seesteisen yhteiskuvan ex-vaimo Heidin ja lasten kanssa – vielä keväällä kaksikon välit olivat täysin jäissä

Ex-mäkihyppytähti Toni Nieminen kommentoi Ilta-Sanomille, mistä on kyse.

Kuvassa Heidi ja Toni vuonna 2017.

12.7.2020 21:46

Ex-mäkikotka Toni Nieminen on julkaissut yhteiskuvan ex-vaimonsa Heidin sekä lapsien kanssa. Kuvassa koko porukka poseeraa iloisena grillikodassa.

– Ei annettu pikku sateen häiritä, kun pitkästä aikaa saatiin koko ryhmä kasaan. Lähdettiin pikku iltaretkelle puistoon ja syötiin mahat täyteen, Nieminen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvan aihetunnisteeksi Nieminen on kirjoittanut ”koko jengi koossa”.

Nieminen erosi Heidi-rakkaansa kanssa varsin riitaisesti joulukuussa. Eroprosessia väritti se, että Toni muutti eron jälkeen uuden rakkaansa luokse. Toni myönsi alkuvuodesta Ilta-Sanomille tapailleensa oululaista Anskua, mutta painotti, ettei uusi naisystävä ole syy pariskunnan erolle.

Heidillä ja Tonilla on kaksi yhteistä lasta: vuonna 2017 syntynyt poika ja kesällä 2019 syntynyt tytär.

Toni kertoo Ilta-Sanomille olevansa nykyään hyvissä väleissä Heidin kanssa. Hän kuitenkin toppuuttelee, että kyse ei ole yhteenpaluusta.

– Heidi tuli hoitamaan lapsia, ja kävimme lasten kanssa grillaamassa. Siinä kaikki, sinkkuna viihtyvä Nieminen kommentoi napakasti.

Vihtiin muuttaneen Niemisen mukaan he ovat Heidin kanssa vasta hiljattain ryhtyneet viettämään yhteistä aikaa lapsien kanssa. Riidat on Niemisen mukaan selvitetty.

– Kaikki tapahtunut on jo puitu ja unohdettu. Edelleen eronneita olemme, mutta lapsien takia järjestämme yhteistä tekemistä, Nieminen kommentoi.

Toukokuun alussa Toni Niemisen ja oululaisen Anskun suhde tuli yllättäen päätökseen.

– Olen tehnyt parisuhteissa usein virheitä, mutta nyt voin sanoa, että tämä (ero) tuli itselleni aivan puskista. Siksi se kolahtaakin rajusti, Nieminen kommentoi eroa tuolloin.

Tuore ero ei enää kaivele Tonin mieltä.

– En halua ruotia menneitä. Nyt on aika keskittyä omaan elämään ja lapsiin, hyväntuulinen Nieminen toteaa.

Toni Niemisen ja Ansku-rakkaan suhde päättyi hiljattain eroon.

Nieminen jäi ennen toukokuun puoliväliä asunnottomaksi, kun hän erosi Anskun kanssa. Asuntokauppiaana viime vuodet työskennellyt Nieminen piti alkuvuodesta 2020 eroon asti majaa Anskun asunnossa Oulussa, ja sitä ennen Heidin luona samassa kaupungissa. Lahtelaislähtöinen ex-hyppääjä löysi lopulta katon päänsä päälle ex-alppihiihtotähti Sami Uotilan kotitalosta Vihdistä.

– Olen kiitollinen siitä, että minulla on kesän jälleen edelleen työpaikka Oulussa. Sain sovittua asuntokaupan johdon kanssa, että olen nyt kesän niistä töistä lomalla Vihdissä, ja katsomme sitten myöhemmin tilanteeni uudestaan, Nieminen kertoi IS:lle kesäkuussa.

Hän sai myös kesäpestin Vihdissä sijaitsevasta PuuhaParkista.

– Nyt alkuun yritän auttaa täällä kaikessa mahdollisessa, jotta saadaan puitteet hyvissä ajoin kuntoon. Avauspäivästä lähtien olen niin ikään eräänlainen ”yleismies jantunen”, eli teen kaikkea mahdollista – milloin toimin apuna eri kohteissa, milloin isäntänä vieraille, Nieminen kuvaili.

Tonilla ja Heidillä on kaksi yhteistä lasta. Lisäksi Tonilla on kaksi lasta aiemmasta liitostaan, kuten myös Heidillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?