Harry Potter -elokuvista tutusta näyttelijästä tulee isä – Potter-kollegat onnittelevat Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Harry Potter -elokuvista tutusta näyttelijästä tulee isä – Potter-kollegat onnittelevat Instagramissa

Devon Murray kertoi iloiset perheuutisensa Instagramissa.

9.7.2020 21:54

Harry Potter -elokuvien Seamus Finneganin roolista tunnettu Devon Murray kertoi Instagram-tilillään, että hänestä tulee isä. Murray saa lapsen puolisonsa Shannon McCaffreyn kanssa, kertoo People. Vauva syntyy ensi vuoden alussa.

31-vuotias Murray julkaisi Instagramissa kuvan vauvan harmaasta haalarista, jossa on elefantin kuva. Haalarin päällä on ultraäänikuva.

– Vauva Murray - 14. tammikuuta 2021, Murray kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvan alle on kommentoitu lukuisia onnitteluja ja ihasteluja perheenlisäyksen johdosta. Kommentoijien joukossa on myös muutama muu Harry Potter -näyttelijä.

– Awwww onnea Dev!! Olen niin iloinen puolestasi! Sinusta tulee niin hauska isä, Luna Lovekivan näyttelijä Evanna Lynch kommentoi.

Tuleva isä vastasi Lynchin kommenttiin innostuneena.

– Kiitos Evy. En ole eläessäni ollut näin innoissani. Tuo on todella mukavasti sanottu, yritän olla niin hyvä kuin voin, Murray sanoo sydänhymiön kera.

Myös Scarlett Hefner, joka näytteli Harry Potter -elokuvissa Pansy Parkinsonia ilahtui uutisesta.

– Onnittelut Dev!! Niin jännittävää, itsekin esikoistaan odottava Hefner kommentoi.

Devon Murray muistetaan roolistaan Seamus Finniganina. Nokinaamainen Murray on kuvassa oikealla.

Devon Murray näytteli Harry Potter -elokuvasarjassa yhtä Harryn luokkatovereista, irlantilaista Seamus Finnigania. Seamus Finniganin hahmo muistetaan taipumuksesta epäonnistua loitsuissa, aiheuttaen usein räjähdyksiä.

Devon Murraysta tulee isä.

Myös muita Harry Pottereista tuttuja näyttelijöitä on saanut viime aikoina perheenlisäystä. Ron Weasleyn roolista tunnettu Rupert Grint sai toukokuussa esikoisensa. Lavender Brownia näytellyt Jessie Cave puolestaan odottaa kolmatta lastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?