Kun Arja Tuomarila ja Kai Lind menivät salaa naimisiin ruokatunnilla, eivät kaikki uskoneet avioliiton kestävän - Viihde - Ilta-Sanomat

Kun Arja Tuomarila ja Kai Lind menivät salaa naimisiin ruokatunnilla, eivät kaikki uskoneet avioliiton kestävän – vain Olavi Virta onnitteli tuoretta avioparia

Pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Arja Tuomarila oli miehensä Kai Lindin kanssa naimisissa 56 vuotta.

Arja Tuomarila ja Kai Lind olivat naimisissa 56 vuotta. Kuva kesältä 2017.­

6.7. 4:33

Pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt televisiokuuluttaja Arja Tuomarila ja näyttelijä-muusikko Kai Lind olivat naimisissa 56 vuotta. Pariskunta on ollut viihdealalla vuosikymmenestä toiseen hyvänä esimerkkinä onnellisesta avioliitosta. Liitto kesti, vaikka kaikkien tuntemilla kuuluisuuksilla riitti ihailijoita ja houkutuksia.

Kummankin työ vaati myös paljon matkustelua ja erillään oloa.

– Luottamusta on ollut aina, muuten emme olisi olleet 53 vuotta naimisissa. Arja tuntee viihdealan itsekin, joten hän ei ole ollut naisten silmäniskuista mustasukkainen, Lind sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa kesällä 2017.

– Arja on aina optimistinen ja joustava. Hänen kanssaan on helppo olla. Itse olen välillä vähän hankala. Olen äkkipikainen, saatan tulistua ihan pikkuasioista, Lind myönsi.

– Se menee kyllä ohi yhtä nopeasti, Tuomarila lisäsi.

Arja Tuomarila ja Kai Lind vuonna 1994.­

Kaikki eivät parin avioliiton kestävyyteen uskoneet. Vihille mentiin salaa ruokatunnilla Töölön kirkon kappelissa. Vain morsiamen vanhemmat olivat paikalla todistajina.

– Kaikki kaverit suuttuivat. Vain Olavi Virta lähetti onnittelusähkeen, mutta hänkin sanoi Kaitsulle, että mahtaako tämä liitto kestää viikkoa kauempaa, Arja kertoi hymyillen.

Kesällä 2018 Tuomarila ja Lind juhlistivat 54. avioliittovuottaan. Tuolloin Seura-lehdelle antamassaan haastattelussa Lind kertoi pariskunnan arjesta.

– Arja ostaa, minä kannan. Hän laittaa ruokaa, minä puolestani en osaa tehdä keittiössä muuta kuin syödä, Kai kertoi lehdelle.

Lind ja Tuomarila rakastuivat vuonna 1962. Vuosien myötä ystävyys ja luottamus syventyivät.

– Toki koneen alla kipinöi edelleen.

Pitkässä avioliitossa rakkaus näkyi pieninä eleinä.

– Ohimennen suudelma otsalle, pieni halaus tai hymy. Tuntuisi näyttelemiseltä esittää suurta rakastajaa ja lausua tulenpalavia rakkaudentunnustuksia pitkin päivää. Arja saattaisi miettiä, olenko ryhtynyt ryyppäämään. Meillä on samat mieltymykset. Liitossamme ei tarvita taikatemppuja, Kai kertoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?