TIS-Jape tunnustaa pettäneensä Mattua: ”Oon tehnyt sen pahimman asian, mitä toiselle voi tehdä” - Viihde - Ilta-Sanomat

TIS-Jape tunnustaa pettäneensä Mattua: ”Oon tehnyt sen pahimman asian, mitä toiselle voi tehdä”

TIS-pariskunnan suhde ajautui yllättävään kriisiin.

Mattu ja Jape nähtiin pariskuntana Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella.­

5.7.2020 21:40

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella mukana ollut Mathilda, eli tutummin Mattu, 22, kertoo Instagramin tarinoissa, että hänen poikaystävänsä Jarkko, eli Jape, 22, on viettänyt yön toisen naisen kanssa.

– Oon luonnollisesti aivan shokissa, enkä kykene ajattelemaan järjellä, mutta tää on nyt vain saatava ulos: Jarkko petti mua eilen harrastamalla sitä itteään toisen naisen kanssa, Mattu kirjoittaa julkaisussaan.

Ilta-Sanomat tavoitti Matun, joka kertoi Japen todella pettäneen.

– Oon aika shokissa ja sain tietää näistä tapahtumista häneltä itseltään. Hänellä oli vähän vaikeuksia saada kakistettua ulos sitä totuutta. Se tarina vähän muuttui sitä mukaan, mitä hän uskalsi mulle kertoa.

Matun mukaan tarina paheni pariskunnan keskustellessa asiasta.

– Oli ollut ihan jätkäkavereiden kanssa Lahdessa baarissa, kun on sieltä kotoisin. Sieltä sitten jatkoille ja jonkun luo nukkumaan. N*ssi sitten sitä tyttöä siellä, Mattu kertoo harmistuneena.

Myös Jape vahvistaa asian.

– Joo kyllä se paikkansa pitää. Mitähän tässä voi sanoo... Oon tehnyt sen pahimman asian, mitä toiselle voi tehdä, Jape kertoo.

Jape kertoo toivovansa, että pari selviäisi pettämisestä.­

Japen ja Mattun kolmen viikon matka Temptation Island Suomi -ohjelmassa päättyi kesäkuun alussa televisiossa esitettyyn viimeiseen iltanuotioon.

Saarella Mattu oli syyttänyt Japea heikosta itsetunnostaan ja hakenut rohkeasti huomiota sinkkumiehiltä. Jape taas ei suostunut hyväksymään tyttöystävänsä käytöstä tai väitteitä. Mattun avoimuus, flirttailu ja estoton suhtautuminen alastomuuteen saivat hänet kiehahtamaan iltanuotio toisensa jälkeen.

Naisystävänsä riehakkaasta ja varsin estottomasta käytöksestä useaan otteeseen loukkaantunut Jape asteli iltanuotiolle avoimin mielin ja valmiina antamaan anteeksi. Myös oman itsensä saarelta löytänyt Mattu katsoi tulevaisuuteen avoimin mielin.

Mattu ei vielä osaa sanoa, onko hänen ja Japen suhteella enää tulevaisuutta.­

Juuri ennen parin kohtaamista nähty videomateriaali sai kuitenkin Japen tunteet pintaan, eivätkä asiat olleetkaan enää varmoja. Tunteita kuohuvan iltanuotion jälkeen pari päätti lopulta suunnata yhdessä kotiin selvittämään asioitaan.

Ohjelman jälkeen pari kuitenkin päätti pysyä yhdessä. Mattu ja Jape muuttivat kesäkuun alussa ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa Helsingin Taliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?