Paris Jackson avautuu uutuussarjassa seksuaalisuudestaan ja muusikon urasta isänsä jalanjäljissä – salasi suuntautumisensa perheeltään pitkään - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Jackson avautuu uutuussarjassa seksuaalisuudestaan ja muusikon urasta isänsä jalanjäljissä – salasi suuntautumisensa perheeltään pitkään

Paris Jackson on ollut isänsä Michael Jacksonin kautta julkisuudessa koko elämänsä ajan.

Julkaistu: 4.7. 18:19

Paris Jackson tekee musiikkia yhdessä poikaystävänsä kanssa, mutta Jacksonin muusikkosuvun vahva perintö luo uralle paineita.

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson avautuu uudessa dokumenttisarjassa seksuaalisuudestaan, isänsä kuolemasta ja paineista, joita hän kokee muusikkona, kirjoittaa People. Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn -sarjassa nyt 22-vuotias Paris kertoo millaista on ollut elää ilman isää. Michael Jacksonin kuolemasta tulee tänä kesänä kuluneeksi 11 vuotta.

Jackson kertoo vasta julkaistussa ensimmäisessä jaksossa, että tuntee tarvetta käsitellä vaikeita kokemuksiaan musiikin kautta.

– Jos en puhu siitä tai päästä sitä musiikkiini, se pilaa elämäni täysin. Muuten se saa minusta otteen ja minusta tulee sen kivun orja. En tahdo sitä, Jackson kertoo.

Paris Jackson kokee paineita musiikintekijänä perheensä vuoksi.

Jackson valottaa sarjassa myös ihmissuhteitaan ja seksuaalisuuttaan. Jacksonin poikaystävä Gabriel Glenn kertoi ihastuneensa Jacksoniin heti. Vaikka Jackson tunsi myös Glenniä kohtaan vahvasti, hän yllättyi hieman ihastuessaan mieheen.

– Ajattelin päätyväni naimisiin jonkun mimmin kanssa. Olen tapaillut enemmän naisia kuin miehiä, Jackson kertoo jaksossa.

– En pitäisi itseäni biseksuaalina, sillä olen tapaillut muitakin kuin vain miehiä ja naisia. Sillä ei ole mitään väliä, mitä jollakulla on housuissaan, Jackson sanoo suuntautumisestaan.

– Vain sillä on väliä, millainen olet ihmisenä, hän jatkaa.

Michael-isä tuki tytärtään seksuaalisen suuntautumisensa suhteen. Isän kuoleman jälkeen tytär piti asian omana tietonaan, sillä suku oli uskonnollinen. Kerrottuaan ensimmäisen kerran seksuaalisesta suuntautumisestaan yhdelle perheenjäsenelleen Jackson sai epäuskoisen vastaanoton.

Paris Jackson ja poikaystävä Gabriel Glenn muodostavat The Soundflowers -yhtyeen.

Facebook Watchin alkuperäissarjassa Jackson kertoo poikaystävänsä Glennin kanssa The Soundflowers -bändin perustamisesta. Jackson kokee paineita pärjätä musiikkimaailmassa, kuuluuhan hän Jacksonien maineikkaaseen muusikkosukuun.

– Kaikki perheeni jäsenet tekevät musiikkia. Olenhan sentään Jackson. Käy järkeen, että teen musiikkia, mutta että joku Jacksoneista tekeekin folkia tai indietä? Paris päivittelee omaa genrevalintaansa.

Jacksonin manageri Tom Hamilton kertoo jaksossa Jacksonin ”velasta” perheelleen. Manageri uskoo perheen vaikutuksen olevan Jacksonille merkityksellinen asia. Hamilton kuitenkin uskoo, että Jackson rikkoo tuttua kuviota ja löytää oman tapansa jatkaa Jacksonin suvun musiikkisaagaa.

– Hänen isänsä vaikutus on kiistämätön, ja sitä hän tulee aina kunnioittamaan. Mutta se ei ole ainoa häntä määrittävä asia. Hän on paljon muutakin kuin Jacksonin perheen prinsessa, Hamilton kertoo.

Paris Jackson käsittelee vaikeita kokemuksiaan musiikin kautta.

Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glennissä esiintyy myös Jacksonin ja Glennin perheenjäseniä ja yhteistyökumppaneita. Muun muassa Paris Jacksonin veli Prince Jackson kertoo sarjassa sisarusten elämästä. Lisäksi Jacksonin ja Glennin taustatiimi kertoo muusikkoparin vaiheista. Sarjasta ilmestyy uusi jakso Facebook Watchissa tiistaisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?