Khloé Kardashianin huhutaan palanneen yhteen ex-miehensä kanssa – koripalloilija petti tosi-tv-tähteä tämän ollessa viimeisillään raskaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashianin huhutaan palanneen yhteen ex-miehensä kanssa – koripalloilija petti tosi-tv-tähteä tämän ollessa viimeisillään raskaana

Tristan Thompson petti Khloéta toisen kerran perheystävän kanssa.

Julkaistu: 4.7. 14:29

Tristan Thompson osallistui Khloé Kardashianin syntymäpäiväjuhliin viime viikonloppuna.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on raportoidun mukaan palannut yhteen ex-miehensä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

Lähde kertoo People-lehdelle, että Kardashian ja Thompson haluavat ”antaa parisuhteelleen uuden yrityksen”. Parilla on yhdessä 2-vuotias tytär True.

– Tristan yrittää kovasti todistaa itsensä ja hän on ollut mahtava isä Truelle, lähde kertoi yhdysvaltalaislehdelle.

Huhumylly lähti käyntiin, kun Thompson hehkutti 36-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinutta Khloé Kardashiania Instagramissa.

Thompsonin jakamassa suloisessa Instagram-kuvassa hymyilevä ex-pariskunta makaa trampoliinilla tyttärensä Truen kanssa.

– Olen nyt tarpeeksi viisas tietämään, että sinä tulit elämääni näyttämään mitä tarkoittaa olla uskomaton ihminen. Arvostan kuinka pystyn oppimaan ja kasvamaan sinun ansiostasi, Thompson kirjoittaa julkaisussa.

– Kiitän jumalaa siitä miten kaunis ja rakastava nainen olet. Sinä ansaitset koko maailman Koko! True ja minä rakastamme sinua.

29-vuotias Thompson osallistui Khloé Kardashianin syntymäpäiväjuhliin viime viikonloppuna True-tyttärensä kanssa.

Toinen lähde kertoo People-lehdelle Khloén ja Tristanin käyttäytyneen syntymäpäiväjuhlissa ”kuin he olisivat palanneet yhteen”.

Tristan Thompsonin uskotaan pettäneen Khloéta useamman kerran.

Juhliin osallistuivat myös Khloén sisarukset Rob, Kourtney, Kendall ja Kylie. Myös äiti Kris Jenner oli paikalla juhlistamassa tyttärensä syntymäpäivää.

Khloén vaaleanpunaiset juhlat oli täynnä kuvankauniita jälkiruokia, ilmapalloja, kynttilöitä, ja kukka-asetelmia.

– Minun maagisen syntymäpäiväjuhlani yksityiskohdat. Vieraslista oli pieni mutta koristelut olivat suuria, tähti kirjoitti Instagram-julkaisussaan maanantaina.

– Mikä satumainen syntymäpäivä! Minulla ei ole mitään käsitystä kuinka sain näin täydellisen syntymäpäivän, Khloé hehkutti kuvan kommenttikentässä.

Pari erosi viime vuonna, kun Thompson petti Khloéta 21-vuotiaan Jordyn Woodsin kanssa.

Woods oli Kylie Jennerin paras ystävä ja tuttu Life Of Kylie -ohjelmasta, jossa ystävykset viettävät tiiviisti aikaa yhdessä.

TMZ-lehden lähteiden mukaan Khloé päätti suhteensa Tristaniin välittömästi, kun tapahtunut kantautui hänen korviinsa. Myös koko Kardashianin perheen on väitetty katkaisseen välinsä Jordyniin.

Kylie Jenner on katkaissut välit entisen parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin kanssa.

Tristan joutui toisen pettämisskandaalin keskelle vain vuosi ennen Jordyn-kohua, kun Khloé oli viimeisillään raskaana. Hänet kuvattiin erään bileillan päätteeksi suutelemassa naista yksityisklubilla. He siirtyivät klubilta hotelliin, josta nainen poistui vasta seuraavana iltana.

Tilanne aiheutti suuren somemylläkän ja Tristan saikin kuulla kunniansa sosiaalisessa mediassa Kardashianien faneilta. Myös Khloén sisko Kim kertoi julkisuudessa olevansa järkyttynyt tilanteesta.

Tristan piti matalaa profiilia pettämisen paljastuttua. Hänen väitettiin osoittaneen tuolloin katumuksen merkkejä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?