Huiman elämäntaparemontin tehnyt Sara Forsberg julkaisi rohkean bikinikuvan – faneilta yksimielinen reaktio - Viihde - Ilta-Sanomat

Huiman elämäntaparemontin tehnyt Sara Forsberg julkaisi rohkean bikinikuvan – faneilta yksimielinen reaktio

Sara Forsberg on laittanut elämäntapansa uuteen uskoon.

Julkaistu: 2.7. 12:09

Yhdysvalloissa viihtyvä Sara Forsberg esitteli Instagramissa elämäntaparemonttinsa tuloksia.

Laulajana, televisiopersoonana ja sometähtenä tutuksi tullut Sara Forsberg, 26, kertoi hiljattain Instagramissa tehneensä huomattavan elämäntapamuutoksen. Forsberg julkaisi tuolloin Instagram-tilillään kuvaparin, joka paljasti SAARA-taiteilijanimeä käyttävän Forsbergin muuttuneen ulkomuodon.

Nyt Forsberg on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa esittelee seuraajilleen jälleen elämäntaparemonttinsa tuloksia. Runsaasti painoaan pudottanut Forsberg poseeraa tuoreessa kuvassaan uima-altaan reunalla kirkkaanpunaisiin bikineihin pukeutuneena.

– Kesää ei ole peruttu, Forsberg kirjoitti kuvatekstissään.

Forsbergin kuva sai välittömästi ihastelevan vastaanoton Instagramissa, jossa hänellä on seuraajia huimat 308 000 kappaletta. Hänen kuvaansa riensivät välittömästi kommentoimaan muun muassa missikaunotar Sara Chafak, laulaja Tuuli sekä joukko muita seuraajia.

– Wau! Voisitko tehdä videon fitnessmatkastasi, eräs seuraaja toivoi viitaten Forsbergin muodonmuutokseen.

– Aloin treenata tänään, koska sinä inspiroit minua, kiitteli toinen.

– Näytät aivan uskomattomalta, komppasi kolmas.

– Sinun kesäkuntoasi ei ainakaan ole peruttu, hehkutti neljäs.

Forsberg kertoi hiljattain Instagramissa yksityiskohtaisemmin elämäntaparemontistaan. Forsbergin mukaan hänen muodonmuutoksensa salaisuutena ei ole mikään pikadieetti tai ihmetreeni, vaan terveempien elämäntapojen omaksuminen ja niissä pysyminen.

– Johdonmukaisuus on avain. Olen saanut aika paljon kysymyksiä siitä, miten tein sen, ja rehellisesti sanoen kyse on vain rutiinin kehittämisestä ja siinä pysymisestä, Forsberg kirjoitti kuvatekstissään ja jatkoi:

– On olemassa sata ruokavaliota ja treenisuunnitelmaa, etsi vain jotain, joka sopii sinulle ja oli johdonmukainen. Astu ulos mukavuusalueeltasi säännöllisesti. Hikoile vähän joka päivä, syö ravitsevaa ruokaa, älä pelkää langeta aina silloin tällöin äläkä odota tuloksia yhdessä yössä. Se on elämäntapamuutos – näin kuvien välillä on kaksi vuotta!

Forsberg on puhunut julkisuudessa hyvin avoimesti elämänsä kipukohdista, painostaan ja sen kanssa kamppailusta. Hän on kertonut olleensa lapsena ylipainoinen ja koulukiusattu, ja jojoilleensa painonsa kanssa myös aikuisiällä.

Reilut pari vuotta sitten Forsberg avautui somessa painostaan ja siitä, miten oli lihonut 22 kiloa. Hän kertoi ahmineensa roskaruokaa unohtaakseen silloisen parisuhteensa ongelmat, työstressinsä, masennuksensa ja yksinäisyyden tunteensa.

– Lukittauduin kämppään ja vain söin enkä tehnyt mitään muuta, paitsi videoita silloin tällöin, Forsberg kertoi tuolloin.

Forsbergin ura lähti nousuun raketin lailla vuonna 2014, kun hän julkaisi Youtubessa videon, jolla matki sitä, miltä eri kielet kuulostavat muiden korvaan. Videota katsottiin nopeasti miljoonia kertoja, Forsberg tuli tunnetuksi ”kielinaisena” ja pian Pietarsaaresta kotoisin oleva tähti muutti jo Yhdysvaltoihin luomaan uraa viihdemaailmassa.

Siellä Forsberg treenasi, teki musiikkia, loi uraa laulajana ja pääsi jopa luomaan kielen Star Wars -elokuviin. Hän tienasi hyvin ja eli unelmaansa. Myöhemmin taloudelliset vaikeudet saivat Forsbergin palaamaan Suomeen ja hänet nähtiin muun muassa Talent Suomi -kilpailun tuomarina.

Viime joulukuussa Forsberg ilmoitti muuttavansa jälleen Yhdysvaltoihin, tällä kertaa New Yorkiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?