Esko Eerikäinen jakoi yllättäen kuvan ex-vaimostaan Martina Aitolehdestä – herkkä otos sai seuraajat villiintymään - Viihde - Ilta-Sanomat

Esko Eerikäinen jakoi yllättäen kuvan ex-vaimostaan Martina Aitolehdestä – herkkä otos sai seuraajat villiintymään

Esko Eerikäisen tuore kuva kerää suitsutusta miehen seuraajilta.

Julkaistu: 1.7. 20:07

Ex-aviopari Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti ovat nykyään lämpimissä väleissä takavuosien riitaisasta erosta huolimatta.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti olivat seurattu julkkispariskunta takavuosina, kunnes kaksikko päätyi eroon riitaisasti.

Nykyään entinen aviopari on hyvissä väleissä. Nyt Eerikäinen on jakanut Instagram-seuraajilleen yllättävän kuvan ex-vaimostaan Martinasta.

Pariskunnalla on yhteinen tytär Victoria, 10. Eerikäisen jakamassa kuvassa äiti ja tytär halaavat tiukasti toisiaan.

Saatesanoiksi Eerikäinen on lisännyt sanan ”mami” ja sydämen.

Eerikäinen on saanut kuvaansa poikkeuksellisen paljon tykkäyksiä ja kommentteja. Ex-avioparin lämpimät välit keräävät suitsutusta Eradiojuontajan seuraajilta.

– Parasta on, miten kauniisti puhut lapsesi äidistä. Arvostan!

– Toivon, että exäni ajattelisi minusta edes murusen verran samoin kuin sinä tyttäresi äidistä, olet kyllä upea esimerkki muille, arvostan.

– Tästä välittyy suuri rakkaus.

– Sopuisat vanhemmat on lapsen paras koti.

Martina ja Esko jakavat tasapuolisesti Victoria-tyttären vanhemmuuden.

Martina ja Esko olivat naimisissa vuodet 2007–2011. Pariskunta esiintyi yhdessä elämästään kertovissa tosi-tv-sarjoissa Vauvakuumetta ja Isku Kolumbiaan.

Nykyään entinen aviopari jakaa tasapuolisesti Victoria-tyttärensä vanhemmuuden. Tytär oli eron hetkellä vasta yksivuotias.

Ex-pari onkin myöhemmin sanoneet haastatteluissa, että jaettu vahva rakkaus tytärtä kohtaan auttoi heitä pysymään vuosien saatossa myös keskenään lämpimissä väleissä. Nykyään Victoria on vanhemmillaan vuoroviikoin.

Aitolehti kertoi maaliskuussa julkaistussa kirjassaan, kuinka ex-pari aikoinaan erosi myrskyisissä merkeissä, kun Martina tutustui Stefaniin. Pariskunta lähti yhdessä laskettelureissulle Lappiin, jonne Martina jäi Eskoa pidemmäksi ajaksi juhlimaan.

– Parisuhteemme päättymisen aikoihin välimme olivat hetken aikaa poikki, sillä eroon liittyi Stefan, johon rakastuin salaman lailla, Aitolehti kertoi Elämäsi kunnossa -kirjassaan.

Martina ja Esko vuonna 2019.

Myös Esko Eerikäinen on kertonut riitaisasta erostaan Martinan kanssa vuonna 2016 julkaistussa elämäkerrassaan:

Aitolehti ilmoitti huhtikuun puolivälissä Instagram-tilillään, että hänen ja avopuoliso Stefan Thermanin liki kymmenen vuoden parisuhde oli ohi. Aitolehti kertoi eroilmoituksessaan, että hän oli ollut onneton jo pitkään ja koki, ettei hänellä ollut enää muuta mahdollisuutta kuin päästä irti. Hänen mukaansa kyse oli sekä hänen että hänen tyttäriensä edusta. Parilla on yksi yhteinen lapsi Isabella, 7.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?