Hän on Wellnessmalli-kisan ennakkosuosikki! Kahden lapsen äiti Johanna, 26, teki hurjan elämänmuutoksen ja karisti 33 kiloa - Viihde - Ilta-Sanomat

Hän on Wellnessmalli-kisan ennakkosuosikki! Kahden lapsen äiti Johanna, 26, teki hurjan elämänmuutoksen ja karisti 33 kiloa

Julkaistu: 1.7. 13:33

Johanna Tähtinen on IS:n lukijoiden suosikki sporttisista kaunottarista.

Wellnessmalli 2020 -finalistit poseerasivat viikonloppuna sporttisissa otoksissa ja antoivat vinkkinsä helteisiin kesätreeneihin.

Lukijat saivat myös äänestää kymmenestä finalistista suosikkiaan. Suosikiksi nousi 21 prosentin äänisaaliilla 26-vuotias Johanna Tähtinen Forssasta.

– Älä ota turhaa stressiä kesällä salilla rehkimisestä. Kokeile sen sijaan uusia lajeja ja yllätyt, miten huomaamatta treeni hoituu esimerkiksi sup-laudan kanssa auringosta nauttien tai rannalla palloa pelaten, Tähtisen kesätreenivinkki kuului.

Johanna Tähtinen oli tällä kertaa lukijaäänestyksen suosikki.

Ääniä annettiin yhteensä yli 37 000 kappaletta. Toiseksi äänestyksessä sijoittui tamperelainen Salli Leppäkoski, 19, joka keräsi äänistä 19 prosenttia. Kolmanneksi sijoittunut espoolainen Tiia Aalto, 19, keräsi 13 prosentin äänisaaliin.

Salli Leppänen sijoittui äänestyksessä toiseksi.

Tiia Aalto oli äänestyksessä kolmanneksi suosituin.

Tähtinen on puhunut paljon elämänmuutoksestaan. Hän kertoi aiemmin IS:lle pudottaneensa painoaan yli 30 kiloa terveyssyistä. Kahden lapsen äidillä on 3- ja 1-vuotiaat tyttäret.

– Haluan esimerkilläni näyttää, kuinka elämänmuutos on mahdollinen myös pienten lasten vanhemmille ja kiireisille yrittäjille, hän tuumasi finalistien esittelyssä.

Tähtinen on puhunut sometileillään avoimesti myös äitiyden vaikutuksista kehoonsa. Hän kertoi toukokuussa Instagram-tilillään sairastuneensa ensimmäisen raskautensa aikaan harvinaiseen autoimmuunisairauteen.

– Mulla tosiaan ensimmäinen raskaus laukaisi poliosiksen. Se on todella harvinainen autoimmuunisairaus, jossa karvasta lähtee pigmentti ja se muuttuu täysin valkoiseksi, hän kertoo Instagramissaan.

– Oon aina ollut tumma, joten oli melkoinen järkytys, kun ripseni ja hiukseni alkoivat yhtäkkiä muuttua valkoisiksi.

Johanna Tähtinen IS:n kuvauksissa kuukausi sitten.

Wellnessmalli-kisassa etsitään uutta hyvinvointi- ja somevaikuttajaa, jolla on heittäytymiskykyä, sosiaalisen median taitoja sekä palavaa halua alalle. Kilpailun omistaja Anni Valliuksen mukaan finalistikymmenikkö on tänä vuonna erityisen monipuolinen. Wellnessmalli 2020 valitaan lokakuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?