Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet 2020 -kilpailijat! Yllättäjänä mukana entinen Tenavatähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet 2020 -kilpailijat! Yllättäjänä mukana entinen Tenavatähti

Julkaistu: 1.7. 11:01

Uudistuneen Tähdet, tähdet 2020 -ohjelman kymmenen kilpailijaa on julkistettu.

Nelosen uusi Tähdet, tähdet 2020 -ohjelma alkaa elokuussa. Uudet kilpailijat on nyt julkistettu.

Kovatasoisessa kilpailussa ovat mukana Suvi Teräsniska, Tommi Läntinen, Mikko Harju, ABREU, Konsta Hietanen, Hanna Pakarinen, Leo Stillman, Pandora, HesaÄijä ja Katri Ylander.

Konsta Hietanen tuli tunnetuksi 1990-luvun alkupuolella legendaarisen Tenavatähti-kisan voittajana.

Konsta Hietanen sulatti suomalaisten sydämet jo vuonna 1994 voittaessaan Tenavatähti-kisan. Myöhemmin mies teki uraa futisviheriöllä FC Lahden riveissä aina Veikkausliigan kärkikahinoihin asti. Pääosa elokuvassa Poika ja Ilves teki Konstasta tähden vuonna 1998, ja näyttelijäntyöt jatkuvat tänä vuonna muun muassa Salatut elämät -sarjassa.

Tähdet, tähdet 2020 -kisassa Hietanen on valmis tekemään näyttävän paluun musiikkimaailmaan.

– Tää on aina ollut ihan mahtava formaatti itse seurata kotona, ja olen aina miettinyt, että vitsit, kovan bändin eteen mahtaviin puitteisiin vetämään kovaa musasettiä. Tuntuu täydelliseltä! hän kommentoi tiedotteessa.

Kuvassa Tähdet, Tähdet 2020 -ohjelman osallistujat.

Kilpailijat nousevat kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä 16. elokuuta estradille antamaan kaikkensa ja näyttämään täysin uusia puolia itsestään.

Suomalaisille tutun menestysformaatin keskiössä ovat viikoittain vaihtuvat eri musiikkigenret, joiden syövereihin artistit sukeltavat ja matkaavat rohkeasti myös mukavuusalueensa ulkopuolelle. Miten sujuu maan kärkipopparilta rock’n’roll tai iskelmätähdeltä hard rock? Tai miten räppäri hoitaa kasaripopin ja suomirokkari oopperan?

Artistien treeniviikko huipentuu viikoittaiseen suoraan lähetykseen, jossa jaksosta toiseen nähdään yllättäviä, viihdyttäviä ja unohtumattomia esityksiä kunkin genren hiteistä ja suosituimmista kappaleista.

Tuomaristoon kuuluvat Anni Hautala ja Mikko Kuustonen. Juontajana toimii Heikki Paasonen.

Artistien suoriutumista ruotii vakiotuomaristo, johon kuuluvat Radio SuomiPopin Aamulypsystä tuttu Anni Hautala ja pitkän musiikkiuran tehnyt Mikko Kuustonen.

Mikon ja Annin lisäksi tuomaristoon saapuu viikoittain vaihtuva artistivieras. Ohjelman juontaa musiikkiohjelmien konkari Heikki Paasonen.

Suorat Tähdet, tähdet 2020 -lähetykset alkavat Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 16. elokuuta 2020.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?