Sabina Särkkä julkaisi varsin rehellisen kuvaparin vartalostaan – poseeraa bikineissä kahdessa eri asennossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sabina Särkkä julkaisi varsin rehellisen kuvaparin vartalostaan – poseeraa bikineissä kahdessa eri asennossa

Sabina Särkkä näytti seuraajilleen, miltä hänen vatsansa näyttää ilman poseerausta.

Julkaistu: 1.7. 10:18

Missikaunotar näyttää, miten erilaiselta keho voi näyttää eri asennoissa poseeratessa.

Vuoden 2012 Miss Suomi perintöprinsessa Sabina Särkkä korostaa tuoreilla Instagram-kuvillaan kehopositiivisuutta. Särkkä julkaisi yli 70 000 seuraajalleen rehellisen kuvaparin: toisessa kuvassa hän istuu bikineissä rennosti ja toisessa poseeraa imartelevasti.

– Vartaloni näyttää kauniilta molemmissa kuvissa, missikaunotar kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.

Aihetunnisteeksi hän on lisännyt tekstin ”rakasta kehoasi”.

Särkän fanit ja ystävät innostuivat rehellisestä päivityksestä.

– Sabbe!!! Sä oot maailman paras tyyppi, i love you! Tinni Wikström hehkuttaa.

– Go girl! Just niin pitääkin ajatella, eräs seuraajista komppaa.

– Upealta näyttää molemmissa kuvissa, kolmas ihastelee.

Särkkä ei ole ainut kehoaan kaunistelemattomasti esitellyt suomalaiskaunotar. Rosanna Kulju jakoi huhtikuussa sosiaalisessa mediassa seuraajilleen varsin rehellisen alusvaatekuvan, josta kävi ilmi, miltä sporttisuudestaan tunnetun kaunottaren vartalo näyttää oikeasti.

Samalla hän totesi, että poikkeustilan aikana paino on noussut muutamalla kilolla. Rohkeus kuvan jakamiseen sai alkunsa viestistä, jossa arveltiin, että nainen olisi jättänyt treenaamisen poikkeusaikana.

– En ole himojumpannut tässä poikkeusajassa ja suklaata ja viiniä on mennyt paljon enemmän, mitä normaalissa arjessa. Johtuen osittain stressistä ja osittain varmaan siitä, että oon halunnut laittaa aivot narikkaan kunnolla ja keskittyä niihin hyviin asioihin mitä on, vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju kertoi kuvatekstissä.

Sabina Särkkä aiheutti muutama vuosi sitten kohun kuvanmuokkauksella. Särkkä julkaisi kesäisen kuvan veneeltä, jossa hän poseerasi Ossi-rakkaansa kanssa. Ossi lisäsi saman kuvan omalle Instagram-tililleen.

Tarkkasilmäiset fanit huomasivat kuvissa eron: Särkän omassa kuvassa hänen reidessään ollutta mustelmaa ei näkynyt. Lisäksi hänen rakkaansa rintakarvoitus vaikutti niukemmalta kuin tämän omassa kuvassa ja kuvan yleisvaikutelma oli pehmeämpi.

Myöhemmin Särkkä selitti kuvasta noussutta kohua ja myönsi muokanneensa kuvaa. Samalla hän julkaisi tilillään muokkaamattoman version kuvasta.

– Tässä on alkuperäinen kuva, josta tehdyt päivitykset herättivät tänään keskustelua. Sain ensin hyvän ja sitten pahan mielen samasta päivityksestä. Tällä kertaa se tapahtui kuvasta, joka on kesän oma lempparini, Särkkä kirjoitti kuvan yhteydessä.

Sabina Särkkä avioitui syyskuussa 2019 Kreikan saariston upeissa maisemissa. Särkän ja hänen puolisonsa Ossi Kivimäen hulppeita hääjuhlia vietettiin useiden päivien ajan ja paikalle oli saapunut parin läheisiä Suomesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?