Mikko Leppilampi hehkuttaa Annassa rakastaan: ”Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi hehkuttaa Annassa rakastaan: ”Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni”

Mikko Leppilampi seurustelee missikaunotar Beata Pappin kanssa.

Julkaistu: 1.7. 8:28

Yksityisasioistaan vaitonainen suosikkijuontaja myöntää olevansa onnellinen mies rakkauden ansiosta.

Juontajakonkari Mikko Leppilampi, 41, seurustelee nykyään Miss Suomi -kisasta julkisuuteen nousseen Beata Pappin, 25, kanssa. Leppilampi vahvisti suhteen missikaunottareen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa viime syksynä.

Espoon Westendissä asuva Leppilampi kertoo Anna-lehden haastattelussa elävänsä tällä hetkellä tasapainoista ja onnellista arkea. Yksi syy siihen on rakkaus.

– Olen tällä hetkellä ehkä onnellisempi kuin koskaan, Leppilampi hehkuttaa lehdelle.

– Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, hän jatkaa.

Annan haastattelussa mies kertoo avoimesti siitä, miten hän on tämänhetkiseen mielentilaan päätynyt. Leppilampi kertoo eläneensä eron jälkeen sinkkuelämää baareissa käyden ja deittaillen.

– Tuntui, että olen ehdottomasti liian vanha siihen elämäntilanteeseen. Tajusin, etten millään mittarilla enkä millään markkinoilla ole enää nuori lupaus.

Hän myöntää kokeneensa muutama vuosi sitten ikäkriisin.

– Puku kiristi, enkä voinut henkisesti hyvin. Ymmärsin, että onnellisuuteni on omista päätöksistä ja teoista kiinni, ja päätin elää sellaista elämää, joka tekee minulle hyvää. Aloin treenata ahkerasti ja elin muutenkin entistä terveellisemmin, juontaja paljastaa Anna-lehdelle.

Mikko Leppilampi on myös näyttelijä sekä laulaja.

Leppilampi julkaisi viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvan Beata Pappin kanssa. Kuvassa kaksikko hempeili upeissa maisemissa vesiputouksen äärellä. Kuvatekstissä juontaja ylisti rakastaan herkästi.

– Menen sinne minne sinäkin, Leppilampi kirjoitti.

Papp on kommentoinut IS:lle, miksi pari ei ole näyttäytynyt yhdessä julkisuudessa. Hänen mukaansa sille löytyy luonnollinen selitys.

– Musta on tullut ihan sellainen kotihiiri. Olen joko kotona tai jäähallilla, Papp totesi IS:lle Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa viime vuonna.

Pariskunta oli yhdistetty toisiinsa jo tovin aikaa, mutta Leppilampi vahvisti suhteen vasta Maria Veitolan ohjelmassa.

– Meillä on sellainen rento suhde. Meillä on tosi kivaa yhdessä. Ei ole sellaista, että pitäisi nimetä mitään, Leppilampi luonnehti ohjelmassa.

Beata Papp osallistui Miss Suomi -kilpailuun vuonna 2018.

Beata Papp on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi paitsi vuoden 2018 Miss Suomi -finalistina, myös taitoluistelijana. Hän valmentaa taitoluistelijoita työkseen.

Leppilampi aloitti kesän alussa uuden aluevaltauksen, nimittäin häntä kuullaan kesän ajan Radio Novan kesäjuontajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?