Katy Perryltä riipaiseva avautuminen – oli ajautua äärimmäiseen ratkaisuun erottuaan Orlando Bloomista vuonna 2017 - Viihde - Ilta-Sanomat

Katy Perryltä riipaiseva avautuminen – oli ajautua äärimmäiseen ratkaisuun erottuaan Orlando Bloomista vuonna 2017

Katy Perryn ja Orlando Bloomin tyttären odotetaan syntyvän kesällä.

Julkaistu: 30.6. 19:01

Pariskunta lopulta kihlautui pitkän on-off-suhteen jälkeen ja odottaa nyt yhteisen lapsen syntymää.

Laulajatähti Katy Perry kertoo käyneensä pohjalla erottuaan näyttelijä Orlando Bloomista vuonna 2017. Samalla hänen albuminsa Witness' ei menestynyt toivotusti.

Ensimmäistä lastaan odottava Perry, 35, kuvaili avoimesti SiriusXM CBC -radiokanavan haastattelussa, että samaan aikaan muutama vuosi sittenhän hän kamppaili niin yksityiselämässä kuin työrintamalla, mikä oli ajaa tähden äärimmäiseen ratkaisuun.

– Urani oli ollut nousujohteista, kunnes tuli pieni muutos, joka ei ehkä ulkopuoliselle näyttäytynyt pahalta, mutta minulle se merkitsi valtavasti, Perry avautui haastattelussa.

– Olin antanut kaikkeni, joten se hajotti minut totaalisesti. Olin eronnut poikaystävästäni, joka nyt on tulevan lapseni isä. Silloin yksinkertaisesti romahdin, hän jatkoi.

Perryn mukaan uskonto auttoi häntä lopulta pääsemään vaikeimman yli. Nyt hän näkee, että kokemukset vahvistivat häntä ja hän kokee elävänsä elämäänsä syvällisemmin kuin vain menestystä janoavana poptähtenä.

– Kiitollisuus on se, joka lopulta pelasti minut. Jos en olisi oppinut kiitollisuutta, olisin vain vellonut omassa surussani ja todennäköisesti hypännyt, tähti avautuu.

Perry kertoo voivansa hyvin, ja kamppailu mielenterveysongelmien kanssa on vihdoin takana päin. Pian hän saa esikoistyttärensä Orlando Bloomin kanssa. Laulajatähti haluaa tulevaisuudessa inspiroida tytärtään jahtaamaan omia unelmiaan. Perry on myös omistanut kappaleen tyttärelleen tulevalla albumillaan.

Perry ja Bloom erosivat maaliskuussa 2017, mutta jo samana kesänä he palasivat yhteen. He olivat parin vuoden ajan on-off-suhteessa, kunnes ystävänpäivänä 2019 pari kihlautui.

Poptähti paljasti raskautensa maaliskuussa 2020. Perry kertoi keväällä radiohaastattelussa suunnitelleensa äidiksi tulemista pitkään ja odottaneensa sopivaa elämäntilannetta.

– Minusta tulee hyvä äiti. Ja sen lapseni tulevat aina tietämään, Perry kuvaili.

Huhtikuussa laulaja paljasti lähes 100 miljoonalle seuraajalleen tulevan lapsensa sukupuolen. Perry julkaisi hilpeän kuvan leveästi hymyilevästä miehestään, jolla on kuvassa pinkkiä vaahtoa naamassaan.

– Se on tyttö, tuleva äiti kirjoitti sydämien kera.

Orlando Bloom kertoi viime syksynä Howard Sternin haastattelussa haluavansa lisää lapsia. Näyttelijä kehui Perryn olevan hieno äitipuoli hänen ja ex-puoliso Miranda Kerrin Flynn-pojalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?