Bile-Dani paljastaa yksityiskohtia Suurin pudottaja -reissustaan: pääsi eroon pahasta tavastaan ja treenaa useita kertoja päivässä – julkaisi kuvan lähtötilanteesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Bile-Dani paljastaa yksityiskohtia Suurin pudottaja -reissustaan: pääsi eroon pahasta tavastaan ja treenaa useita kertoja päivässä – julkaisi kuvan lähtötilanteesta

Daniel Lehtonen tunnetaan julkisuudessa ”Bile-Dani”-nimellä.

Julkaistu: 30.6. 13:44

Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen nähdään Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jota kuvataan parhaillaan.

Bile-Danina tunnettu, nykyisin File-Daniksi itseään kutsuva Daniel Lehtonen nähdään seuraavalla Suurin pudottaja Suomi -kaudella. Ohjelmaa kuvataan parhaillaan, ja Lehtonen on päivittänyt mietteitä reissustaan sosiaalisessa mediassa.

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmasta tutuksi tullut Lehtonen kertoo muun muassa lopettaneensa tupakanpolton.

– Ei se matkan pituus vaan se määränpää! Yli viikko ilman röökiä, ja olo on kuin uudelleen syntyneellä! Omatoimisissa treeneissä jaksan vetää aivan uskomattomalla pulssilla ja oon tässä miettinyt monta kertaa että miksi mä vi*un tyhmä en tehnyt tätä lopettamista aikaisemmin... Noh parempi myöhään kun ei milloinkaan, Lehtonen kirjoittaa Instagramissa.

Ennen kisaan lähtöä hän julkaisi kuvan lähtötilanteesta.

– Tässä on aikalailla File-Danin lähtötilanne tai no vähän laihempana, koska kuva otettu vajaa 3kk sitten mutta mun mielestä tarviin kyllä tätä kuntokuuria aika kovaa! Lehtonen kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lehtonen on myös kertonut treeneistään ja miten hän on toden teolla päässyt haastamaan itseään.

– Perkele!! Siinä on meikäläisen tällä hetkellä käytetyin sana salilla, lenkillä, uimassa ja luultavasti unissa myös. Tää reissu on kyllä sellaista itsensä ylittämistä monilla eri osa-alueilla, hän kuvailee päivityksessään.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa suomalaisjulkkikset ottavat mittaa toisistaan painonpudotuksen merkeissä tuttuun tapaan kahdessa joukkueessa, joiden valmentajina toimivat edelliskaudelta tutut Aki Manninen ja Janni Hussi.

Ohjelman kuvaukset alkoivat aiemmin kesäkuussa. Ensimmäisen viikon jälkeen Lehtonen kertoi totuttelevansa rankkoihin treeneihin.

– Huh! Eka viikko alkaa häämöttämään loppua ja voin sanoa että kyllä muuten kropassa tuntuu! Tänään oli monella tapaa iso ja merkittävä päivä mutta siitä en voi tosiaan sen enempää teille paljastaa koska ohjelma ja spoilaus. Kroppa on aivan juntturassa ja viikonlopun aikana edessä olis noin 6-7 erilaiset treenit edessä, mies paljasti Instagramissa viikonloppuna.

Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen maaliskuussa 2018.

Temppareihin Eve-rakkaansa kanssa osallistunut Lehtonen myös vertasi, että tällä kertaa haastetta eivät tuo iltanuotiot, vaan itsensä haastaminen urheilun parissa.

Lehtonen ja Eveliina ”Eve” Uosukainen kertoivat keväällä 2019 muuttaneensa Espanjan auringon alle. Nykyään he työllistävät itsensä sosiaalisella medialla ja suoramarkkinoinnilla.

Lehtonen oli yksi Hottikset-sarjan sinkuista.

Lehtonen on nähty Temptation Island Suomi -ohjelman lisäksi Hottikset-tosi-tv-ohjelmassa.

Lehtonen on jälkeenpäin myöntänyt kiistanalaisen Bile-Dani-imagonsa olleen pelkkää show’ta, joka sai alkunsa Temptation Islandin ykköskaudella, jossa hän oli bilettämässä sinkkuna 2015. Bile-Danista tuli kuitenkin ilmiö seuraavan vuoden Hottiksissa. Itseään ylivertaisena pitänyt mies laittoi tarkat kriteerit naisille.

– Nainen ei saa olla läski, eikä liian fiksu, koska liian fiksut on tylsiä. Ei saa vaan istua himassa ja rapsuttaa kissaa. Sitä yhtä mirriä saa toki rapsuttaa, mutta vaan mun seurassa, Bile-Dani rehenteli.

Lehtonen kertoi IS:n haastattelussa kesällä 2018, ettei hän olisi koskaan uskonut ihmisten ottavan todesta roolinsa. Hän oli ajatellut ohjelman luonteen vuoksi, että tehdään mieluummin överit kuin vajarit eikä lähdetä jarruttelemaan mitään. Se kostautui.

– Muistan sen päivän kuin eilisen. Olin laivalla silloin pelihoitajana ja tekemässä tilitystä. Muistin, että eilen esitettiin Hottikset ekan kerran ja avasin Facebookin. Mulla oli inboxissa yli 150 viestiä. Tuntemattomilta tuli tappouhkauksia, mut tuntevilta viestejä, että miten sä voit olla noin mulkku, Lehtonen kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?