Vaimo hakee eroa 24 vuoden avioliiton jälkeen ”räpmusiikin ensimmäisestä miljardööristä” Dr. Dresta – 800 miljoonan omaisuus jaetaan ilman avioehtoa

Musiikkimoguli Dr. Dren ja Nicole Youngin yli 24 vuotta kestänyt rakkaustarina on ohitse.

Dr. Dren ja Nicole Yongin avioliitto on tullut tiensä päähän.

30.6.2020 9:48

Rap-tähti ja liikemies Dr. Dren 24 vuotta kestänyt avioliitto on tullut päätökseensä.

Fox Newsin mukaan Nicole Young, 50, on hakenut avioeroa miehestään Dr. Dresta, joka tunnetaan oikealta nimeltään Andre Youngina, 55.

Kaksikko avioitui toukokuussa 1996, ja heillä on kaksi aikuista lasta, Truice, 23, ja Truly, 19.

Foxin tietojen mukaan pariskunnalla ei ole avioehtoa, joten perheen omaisuudenjaosta voi tulla mutkikas prosessi. Youngin apuna eroprosessissa on julkisuuden henkilöiden suosima eroasianajaja Samantha Spector.

Kuusinkertainen Grammy-voittaja Dr. Dre on yksi maailman varakkaimmista räppäreistä peräti 800 miljoonan omaisuudella. Forbes listasi hänet toiseksi rikkaimmaksi hip hop -tähdeksi vuonna 2019.

Vuonna 2014 Dren suosittu kuuloke- ja äänitekniikkayritys Beats by Dre myytiin Applelle 3 miljardilla dollarilla, mikä teki räppäristä hip hop -musiikin ensimmäisen miljardöörin.

Beats -kuulokkeet tekivät räppäristä miljardöörin.

Dr. Dre on Yhdysvaltalainen musiikkimoguli ja yksi rap-musiikin suurimmista vaikuttajista, joka tuli tunnetuksi 1980-luvulla N.W.A. -yhtyeen jäsenenä ja siirtyi menestyksekkäälle soolouralle 1990-luvun alussa.

Vuonna 1986 perustettu N.W.A.-hiphop-ryhmä on yksi merkittävimmistä rap-pioneereista ja yhtye myi 1980-1990-luvuilla maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä. Viisi albumia julkaisseen ryhmän yksi tunnetuimpia kappaleita oli Straight Outta Compton, josta elokuva on myös saanut nimensä.

Ryhmän alkuperäisjäseniin kuuluivat Dr.Dren lisäksi DJ Yella, Ice Cube, Arabian Prince sekä vuonna 1995 kuollut Eazy-E. MC Ren liittyi ryhmään vuonna 1988.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?